Byter hudfärg lagom till USA-lansering

Leona Lewis mycket mörkare i USA-videon.


I den nya musikvideon som precis lanserats i USA har brittiska Leona Lewis bytt hudfärg. Lewis, som har rötter i Karibien är naturligt mörk. I nya videon har hon dock pudrats på rejält med solpuder från make up-artisten. Kanske är förmörkningen ett led i lanseringen av den hittills okända artisten i USA? För att få Lewis att passa in i en mall kan den 23-åriga sångerskan mycket väl ha beodrats bli mörkare och mer afro-amerikansk.

Liknande situationer har funnits, då den mörka sångerskan Beyoncé till en reklamkampanj för ett sminkföretag blev alldeles vit i hyn.

Talangshowstjärnan Leona Lewis upptäcktes av hårda jurymedlemmen Simon Cowell i det idolliknade programmet "X Factor". Där vann honn tittarna och skivköparnas hjärtan och har benämts som den enda kommersiella succén från ett talangprogram.

Ta en titt på en video där Beyoncés hy jämförs:

Skrivet av:

Senaste nytt

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

3 timmar sedan

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

3 timmar sedan
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...

Marie Serneholt 11 år efter uppbrottet: "Om jag skulle träffa Måns i dag..."

3 timmar sedan
Måns Zelmerlöw gick från Idol-deltagare till en av Sveriges mest älskade artister och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om Lundasonen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Zelmerlöw.

"Shane MacGowan var en fantastisk poet"

idag 14:30
Shane MacGowan var så mycket mer än "A fairytale of New York", tycker GP:s musikjournalist Johan Lindqvist som minns en stor poet, sångare och outsider.

Han blev den irländska musikens enfant terrible

idag 13:08
Den irländsk-engelska musikens enfant terrible har avlidit. Shane MacGowan var känd för sitt vilda festande, sin raspiga röst – och allas favorit-jullåt "Fairytale of New York".

The Pogues-sångaren Shane MacGowan död

idag 13:00
Artisten Shane MacGowan har avlidit, uppger Sky News. MacGowan, som var sångare i bandet The Pogues, blev 65 år.