Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

AC/DC ute på isen igen

- 22/10/2008, 09:52 -

I måndags släppte rock-gubbarna från Australien sin nya skiva.

Det har varit en åtta år lång väntan, men i måndags släppte AC/DC till slut sin nya skiva "Black Ice." Recensionerna har överlag varit försiktigt positiva. Men många hänger upp sig på att skivan består av hela 15 låtar och menar att den hade tjänat på att kapas något.

Nyheter24:s egen rock n roll expert säger att gubbarna egentligen aldrig kan mäta sig med sitt förflutna då själva förutsättningen för en helgjuten AC/DC-skiva har varit bortgången i hela 28 år. Det var efter en blöt natts festande som AC/DC:s dåvarande sångare Bon Scott avled i baksätet på sin bil, kvävd av sina egna spyor.

Ersättaren Brian Johnson har aldrig riktigt lyckats ta bandet till fornstora höjder även om de fortsatt leverera halvschysta skivor genom åren. ”Black Ice” duger fint till förfesten men det är knappast skivan du kommer plocka fram igen om fem år när det rycker i rocknerven.

Eller vad tycker du?

AC/DC:s senaste video "Rock n roll train"

Skrivet av: