Söndag 4 Dec
Stockholm

AC/DC-sångare överväger att sluta

Brian Johnson är rädd för att se gammal ut i fansens ögon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

AC/DC:s pågående världsturné kan bli Brian Johnsons sista. Den 61-åriga sångaren säger att han vill sluta på topp.

– Ni får inte tro att jag ger upp. Men det kommer en tid då man tänker att jag ger det en chans till. Och sen vill man inte stå på scenen om folk i publiken tänker "du skulle ha sett dem för tio år sedan". Jag skulle hata det! säger sångaren, enligt Female First.

Bandet har inte kommenterat Brians uttalande, så om Angus och grabbarna fortsätter lira återstår att se. AC/DC har dock bytt sångare förut. För 28 år sedan, men under mer dystra förhållanden. För när Brian tog över mikrofonen 1980, var det för att en aspackad Bon Scott dött i en bil, kvävd av sina egna spyor.

I alla fall. Det är dags att dra och kolla in dem nu, om Brian bestämt sig för att sluta. Bandet spelar på Globen den 20:e februari. Tyvärr är biljetterna slut. Faktum är att hela "Black ice" European Tour är slutsåld. Men lyckan brukar finnas på Blocket.

Se två AC/DC-videor:

Ovan AC/DC:s You Shook Me All Night Long med sångaren Brian Johnson. Låten finns med på Back in Black, Brians debutalbum, som spelades in 1980. Skivan är en av hårdrockens riktigt stora med 42 000 000 sålda exemplar. Här kan du sjunga med.

Ovan en livevideo med AC/DC och låten Touch too Much från 1979. Det är förra sångaren Bon Scott som sjunger och låten finns med på Highway to Hell-skivan. Det var med det här albumet som bandet verkligen slog igenom. Vill du bli deras nya sångare? Bäst att plugga på texten.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.