Beastie Boys spelar in pruttpolitik

Ett av världens mest legendariska band eller en avart från 80-talet. Du väljer.


Beastie Boys har blivit vuxna. Typ. Därför släppte de förra året den instrumentala skivan The Mix-Up. Den blev en riktig flopp. Nu när bandet turnerar vil folket höra låtar som prepare to begin their barnstorming Get Out and Vote tour, the group is also at work on the follow-up to the 2007 instrumental album "The Mix-Up."

– Vi är mitt uppe i inspelningen nu och vi hoppas att den kommer ut nästa år, säger rapparen Adam ”Ad-Rock” Horovitz till Billboard.

Tydligen har de lärt sig av sinn förra grova miss med instrumental. För nu blir det prata loss som gäller.

– Det är mycket vokaler, och ord. Väldigt ordigt. Och politiskt, beroende på vad du kallar politiskt. Du vet om toalettsnack och pruttskämt är politik, så är det absolut det.

Om det herr Horovitz kallar politik är fånigt är det ingenting mot vad det amerikanska folket tycker.

– 70 miljoner människor röstar inte, det är väldigt många. Vi kom på det här senaste veckorna. Att vi är ett band som uppträder så låt oss åka till de osäkra staterna och spela, säger Horovitz till Billboard.

En av Beastie Boys största hits.

Skrivet av:

Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

1 timme sedan

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

1 timme sedan
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

2 timmar sedan
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

idag 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

idag 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

idag 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.