Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Perrys Sverigespelning barnförbjuds

Nöje | 29/10/2008 16:44

Nu kommer kontroversiella Kate Perry till kungliga huvudstaden för en konsert.

Den kritikerrosade, men konstiga Katy Perry blev en global plåga med sin hit I Kissed a Girl. Förutom att ha ett grymt beat tog den upp Perrys erfarenheter med en partner från det egna könet. I februari ska hon göra en spelning på anrika Nalen i Stockholm. Men då får inga barn under 13 år komma in.

Hitsingeln har skapat kontrovers i USA, inte så mycket för det homosexuella temat, utan för att den uppmuntrar promiskuitet.Katy Perry, eller Hudson som hon egentligen heter, gav ut en kristen skiva 2001. För att få uppmärksamhet klär hon nu ut sig till en "botoxad Barbie", som hennes representanter kallar det, och sjunger om en dekadent livsstil.

Kat Perrys mamma sa i somras att hon "hatar låten" i en intervju till Daily Mail:

– Dess budskap är skamlöst och äckligt, sa Mary Hudson.

Men konceptet funkar. Katy Perrys hit har legat högt på hitlistorna världen över och albumet One of the boys som släpptes den 17 september är en kassako för skivbolagen under rådande lågkonjuktur.

Kate Perry spelar 22 februari på Nalen i Stockholm. Biljetter släpps på fredag.

Så här låter Perrys hit live.

Skrivet av: