Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Festivalsommaren i bilder

Nöje | 01/09/2009 18:05

Konserter, backstage och artister i enormt bildspecial.

Den 1 juni startade Nyheter24 en omfattande festivalsatsning som skulle komma att täcka sommarens intressantaste och bästa festivaler. Med hjälp av ett antal artistbloggar och en redaktionsblogg förmedlades olika perspektiv, från scenen via backstageområdet ända in på bajamajorna. Med oss på Festival24 hade vi Lasse Lindh, Jonna Lee, Simon Norrsveden, Jonathan Johansson, Petter Seander, Mange Schmidt och Dundertåget.

Nyheter24 besökte festivaler som Roskilde, Hultsfred, Peace & Love, Arvika, Where The Action Is och Way Out West med flera och lät besökarna på sajten tävla om ett stort gäng festivalbiljetter.

Det blev en fantastisk festivalsommar, som bjöd på väldigt många stora upplevelser med grymma artister och fantastiska arrangemang. Nu har Nyheter24 grävt djupt i bildarviket och gjort en sammanfattning av 2009 års festivalsommar.

Klicka mitt på bilden för att se bilderna i största möjliga format och klicka på pilarna för att bläddra.

Skrivet av: