Sugababes splittras efter jättebråk

Det är efter ett jättebråk som trion Sugababes än en gång skakas av ett avhopp.


I förra veckan skakades en av Storbritanniens största popgrupper, Sugababes, av ett jättebråk. Det var en senaste bandmedlemmen Amelle Berrabah och veteranen Keisha Buchanan som tog till klorna.

Det hela fick stor uppmärksamhet när Berrabah mystiskt försvann i flera dagar. Polis kontaktades av sångerskans familj som oroades för att hon blivit kidnappad. Något som slog ned som en bomb i medierna. Snart visade det sig dock att stjärnan isolerat sig i sin privata lägenhet i London.

– Amelle har varit otroligt olycklig ett långt tag nu. Hon skulle ha försökt att lösa saker och ting men det hela tog för hårt på hennes. De har inte kunnat överkomma sina meningsskiljaktigheter, säger en källa enligt The Sun.

Enligt uppgifter ska Amelle ha varit väldigt missnöjd med den "avundsjuka" atmosfär som rått efter hennes succésamarbete med Tinchy Stryder.

Nu talar den forna bandmedlemmen Siobhan Donagy också ut och går till skarp attack mot huvudpersonen Keisha Buchanan.

– Det finns ingen tvekan om att jag blev utknuffad ur gruppen. Det är tydligt att det var någon i bandet som inte ville ha kvar mig och det var Keisha. Hon gjorde mitt liv till ett helvete. Jag kommer aldrig att förlåta henne, säger hon enligt The Sun.

Även Mutya Buena lämnade gruppen 2005 av personliga skäl och det spekuleras i en möjlig fejd med Keisha Buchanan. Amelle Berrabah som nu hoppat av gruppen tros bli ersatt av Storbritanniens Eurovision-bidrag Jade Ewen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

2 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?