Keisha Buchanan utkastad från Sugababes

Sockercirkusen med Sugababes verkar ha tagit en dramatisk vändning.


Det var efter ett häftigt bråk som Amelle Berrabah först skulle lämna succétrion Sugababes. Men nu har intrigerna tagit en minst sagt dramatisk vändning. Det är Keisha Buchanan, sångerskan som anklagats som upphovsmakare till alla bråk, som kastas ut ur gruppen.

"Heidi Range och Amelle Berrabah kommer att fortsätta som Sugababes tillsammans med den nya bandmedlemmen Jade Ewan. De kommer att släppa sitt album "Sweet 7" den 23 november", skriver skivbolaget på hemsidan.

Det verkar alltså inte vara några större problem inför det kommande skivsläppet men att det nu är Keisha Buchanan som får lämna bandet överraskar många. Själv förklarar stjärnan vändningen på sin twitter.

"Kära vänner. Jag är ledsen att behöva säga att jag inte längre är en del av Sugababes. Jag har haft en toppentid och uppnått mer än jag någonsin trodde jag skulle. Även om det inte var mitt val att lämna gruppen är det nu dags att inleda ett nytt kapitel i mitt liv. Jag har inget förutom positiva saker att säga om tjejerna och jag önskar dem all lycka. Jag vill klargöra att det inte är någon sorts mobbing, bråk eller meningsskiljaktigheter som föranlett detta"

Keisha Buchanan är den sista av de tre ursprungliga medlemmarna och har varit en del av Sugababes i elva år. Hon går dock inte tomhänt från det här bråket. Skivbolaget Island Records behåller henne nämligen som soloartist men med tanke på hur det gått för den tidigare bandkollegan Mutya Buenas solokarriär, kanske det inte är mycket att hoppas på.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!