Tar hjälp av scientologer

Pink sörjer skilsmässa med ny religion


Sångerskan Pink mår inte bra.

Nu ramlar rapporter in om att popstjärnan har öppnat sina ögon för kändissekten Scientologin. Anledningen är skilsmässan med idrottsmannen Carey Hart tidigare i år. Vänner till Pink avslöjar att sångerskan vänt sig till kollegan Juliette Lewis för hjälp och att denne introducerat henne till den kontroversiella religionen.
Med i den mystiska och skrämmande sekten finns bland andra Lisa Marie Presley, Tom Cruise och John Travolta.

- Pink är i de första stadierna av att kolla in religionen, men hon har öppnat sig för den och vill bli mer involverad.
Resten av Hollywood håller säkerligen andan och hoppas att Pink inte ansluter sig till sekten som blivit kritiserad för att göra kändisarna galna.

Skrivet av:

Senaste nytt

Tommy Myllymäki saknades i Sveriges mästerkock – det hade hänt

Det jobbar Filippa Toremos pojkvän Kit Gabriel med – egentligen

I SVT Edits dokumentär Gravid utan att veta fick tittarna följa Filippa Toremos gravidresa. Nu får vi även bekanta oss med "baby daddyn" Kit Gabriel, som ger sin version av det hela i SVT:s uppföljning Pappa utan att veta.

Konstråd straffar inte politisk konst

1 timme sedan
Brittiska konståret – Arts Council England – som beviljar statligt kulturstöd, kommer inte att straffa organisationer som jobbar med konstnärer eller artister som gör politiska ställningstaganden. Det står klart i de nya riktlinjer som rådet publicerat, skriver The Guardian.

VLT drar in tjänsten som kulturredaktör

2 timmar sedan
VLT är den senaste i raden av svenska tidningar som drar in tjänsten som kulturredaktör, skriver Journalisten. Fram tills nu har tidningen haft en separat kulturredaktör och en nöjesredaktör – nu slås de två tjänsterna ihop till en.

Jobbar tio veckor per år – så mycket tjänar Mikael Tornving

2 timmar sedan
Mikael Tornving har i flera intervjuer gått ut och berättat om sitt nya minimalistiska liv samt det faktum att han endast arbetar tio veckor per år.

Så bor Per Gessle på Strandvägen: "Försöker ha ett vackert hem"

2 timmar sedan
Per Gessle och hustrun Åsa bor i en etagevåning på en av Sveriges absolut dyraste gator – Strandvägen i Stockholm. Där möts besökarna av konst på toaletten och en väldigt dyr – och speciell – detalj. Ja, den involverar "bikiniklädda blondiner"