Stockholm

Elvis Presleys okända syster

Eliza Alice Presley påstår att hon är rocklegendens halsyster.


Läs mer

Elvis Presley är inte den enda av sin sort. Släktingarna till rocklegenden har nyligen fått chockbeskedet att den avlidne Elvis kan ha en okänd halvsyster. 46-åringen - Eliza Alice Presley som hon heter - påstår sig nämligen ha DNA-bevis för det. Och anledningen till att hon varit försvunnen så länge är inte UFO:n utan att hon blev bortadopterad som liten. Enligt den frånskilda fyrabarnsmamman ska hon ha växt upp med Texaspar efter att mamma Florence Juanita Sharp lämnade henne för adoption.

– Jag är 99,99 procent säker att Eliza Presley och Elvis Aaron Presley är halvsyskon, säger advokaten Donald Yates som representerar Eliza Presley.

Teorin ska vara att Florence Juanita Sharp och Elvis pappa - Vernon Presley - skulle haft en affär. Som alltså resulterade i en dotter. Eliza Alice Presley.

– Jag har fått svurna vittnesmål från familjemedlemmar som bekräftar att släktskapet med fadern, säger Donald Yates enligt Contact Music.

Om de verkligen är släkt återstår att se. Men redan har "halvsystern" lämnat in de formella dokumenten där hon kräver att bli erkänd som Elvis släkting och rätten att ta del av miljonarvet.

Elvis kultlåt "Hound dog":

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.