Köpstopp för bögar

Eminem samarbetar med homofob rappare.


Eminems samarbetspartner sen flera år tillbaka - Trick Trick - har nu gått ut och sagt att han inte vill att bögar ska köpa hans nya platta, The Villain.

Homofobi och rasism är ett ständigt samtalsämne inom hip-hopen och det påminner oss om när Lauryn Hill inte ville att vita skulle köpa hennes platta. Trick Trick säger sig vara missnöjd med den ökade acceptansen för homosexuella. Och tror följdaktligen inte att bögarna kommer att uppskatta hans platta.

I en öppenhjärtlig intervju säger han bland annat: "Jag vill inte ha era bögpengar", "Varje gång jag sätter på teven så är den där fjollskiten på, och de beter sig som att det vore okej" och slutligen: "Världen går mot det sämre när sån skit händer, och jag attackerar det, jag attackerar det hårt som fan", skriver NME.

Hip-hopens roll i världen är att provocera, men den här gången tycks homosexualiteten kommit Trick Tricks ögon för nära. Lauryn Hills fickor fylldes, trots hennes vädjan, med vita pengar. Frågan är nu om Trick Tricks fickor inom kort är fyllda av bögpengar.

Även Eminem har anklagats för homofobi i det förflutna på grund av textrader där han vill knivhugga homosexuella, Eminem hävdade sedan att detta var ett skämt.

Här uppträder Trick Tricks vän Eminem, med den världsberömde bögen Elton John:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!