Robyn hjälper de papperslösa

Robyn ställer upp för de papperslösa på galan "Rätt till Vård".


Robyn är ett av de stora namnen på galan "Rätt till vård" som äger rum i Stockholm på Debaser Medis den 27:e november. Andra artister som medverkar är Weeping Willows, The Sweptaways, Elias & the Wizzkids och Anna Järvinen. Även i Göteborg kommer galan att genomföras, där med artister som Kristian Anttila, Nationalteaterns Rockorkester och Vapnet.

Galan går ut på att stödja asylsökande och papperslösas rätt till sjukvård. Alla artister ställer upp gratis och intäkterna kommer att gå till frivilligkliniker som behandlar papperslösa. Med festivalen vill man väcka en debatt och lyfta fram frågan i ljuset då den snart kommer utredas på regeringsnivå.

Rätt-till-vård-festivalen har vunnit ett stort stöd från organisationer som Röda Korset som Läkarförbundet.

Läs mer om Rätt till vård-festivalen här.

VIDEO: Robyns och Kleerups superhit With Every Heartbeat

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Sara Shirpey om skådespeleriet: "Inte något jag tänkte att man kunde jobba med"

Patrick Ekwalls två gyllene knep för bra sex: “Som en dans”

Sportjournalisten Patric Ekwall, 58, berättar om kärlekslivet i en intervju med Martin Björk. Då delar han med sig av sina två gyllene tips för bra sex.

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

2 timmar sedan
Jeanette "Tunnelbane-Nettan" Höglund, pratade om sitt singelliv i en intervju med Martin Björk. Hon berättar om vad mäns fördomar om henne på grund av hennes yrke "Nej jag har tappat hoppet alltså".

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

2 timmar sedan
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

2 timmar sedan
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Därför känner du igen Karolina Tilander i Robinson 2023

3 timmar sedan
Snart drar en ny säsong av Robinson igång och bland deltagarna kan vi hitta Karolina Tilander, 23. Kanske känner du igen henne från Tiktok där hon blivit känd för sin “självscannar på Willys”-video.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.