Lördag 24 Jul
Stockholm

Popstjärnan greps naken och full

Japanske popstjärnan hittades skrikandes i park - regeringen upprörs.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den japanske popstjärnan Tsuyoshi Kusanagi greps under torsdagen i en park i Tokyo.

Kusanagi var då naken, kraftigt berusad och väldigt högljudd.

– Vad är det för fel med att vara naken?, ropade han till polismannen som grep honom.

Tsuyoshi Kusanagi är en av Japans största popstjärnor och medlem i mäkta populära pojkbandet SMAP. Pojkbandet som funnits i nästan 20 år och sålt över en miljon skivor har en image som skötsamma, sportiga, svärmorsdrömmar - något som kanske inte riktigt går ihop med Kusanagis incident i torsdags natt.

Kusanagi greps för förargelseväckande beteende då han ensam, naken och berusad hittades av polisen i parken. Han skrek så högt han kunde.

Kritiken mot pojkbandsstjärnans beteende har varit hård. Såväl biljätten Toyota som revisionsbyrån Proctor & Gamble har dragit in reklamfilmer där Kusanagi medverkar - och även från regerinshåll har det höjts röster. Japans kommunikationsminister Kunio Hatoyama är mycket upprörd och kallar popstjärnan "en idiot" i media, skriver Daily Telegraph.

Tsuyoshi Kusanagi själv är djupt ångerfull och ber nationen och sina miljontals fans om ursäkt.

– Jag är fullt medveten om att jag är medlem i SMAP och ska uppföra mig anständigt. Och att både barn och gamla gillar mig. Men jag drack för mycket, det var en svaghet, sa Tsuyoshi Kusanagi på en presskonferens inför över 200 journalister under fredagen uppger UPI.

Kusanagi riskerar nu höga böter och kanske till och med fängelse i upp till sex månader.

Se några av SMAP:s största hits:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela