Stockholm

Här är låtarna på Depeche Modes nya skiva

Deras nya skiva blir perfekt och kommer att ha lite själ.


Läs mer

Depeche Mode släpper nu låtlistan för sitt kommande album Sounds of the Universe. Skivan blir bandets tolfte studioalbum och släpps den 20 april. Den har producerats av Ben Hillier som även var med på förra plattan Playing the Angel som stack ut med sitt minimalistiska sound.

Första singel blir Wrong vars video kommer att bjuda på "innovativa lösningar" enligt Lettiska FBI. Enligt Andrew Fletcher kommer även en deluxe version komma med extra låtar, troligtvis remixar.

Premiären av stadiumturnén blir i israeliska staden Tel Aviv den 10 maj. Även om bandmedlemmarna varit osams stundtals har de sin religion judendomen gemensamt. Nu är de vänner igen. Sångaren Dave Gahan har även lyckats övertala Martin Gore att få med tre egna låtar.

– På sätt och vis är det bisarrt att vi spelar för mer publik nu än när vi var på toppen av hitlistorna med Violator, sa Andrew Fletcher till Billboard förra veckan. Jag tror att olika generationer lyssnar på Depeche Mode. Vi har hållt på i nästan 30 år och har bara växt och växt och växt, sa Andrew Fletcher till Billboard förra veckan.

Här är låtarna på Sounds of the Universe.

 1. In Chains
 2. Hole To Feed
 3. Wrong
 4. Fragile Tension
 5. Little Soul
 6. In Sympathy
 7. Peace
 8. Come Back
 9. Spacewalker
 10. Perfect
 11. Miles Away/The Truth Is
 12. Jezebel
 13. Corrupt

VIDEO: Depeche Mode i studion.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.