Blink 182 är officiellt tillbaka

Spelar in nytt album i studion just nu - redo för sommarturné.


– Är det inte kul att se Jonas Brothers och Stevie Wonder tillsammans igen, skämtade Blink 182-basisten Mark Hoppus när han gick upp med sina gamla bandkamrater för att dela ut priset för årets rockalbum på Grammygalan tidigt under måndagsmorgonen.

– Vi brukade spela musik tillsammans, och vi bestämde oss för att spela musik ihop igen, la trummisen Travis Barker till, underförstått: Blink 182 är tillbaka.

Strax efter framträdandet på Grammygalan skickades ett pressmeddelande ut som förkunnade att det stämmer. Blink 182 är tllbaka efter alla rykten.

– Vi är tillbaka. Vi menar, verkligen tillbaka. Vi fortsätter där vi slutade förut. Nu är vi i studion och spelar in ett nytt album, och förbereder oss för att turnera i världen igen. Vänskapen är återskapad, skriver rockbandet i pressmeddelandet.

Bandet har haft ett avbrott sen februari 2005,

I november 2008 blev Travis Barker nästintill dödad i en allvarlig flygolycka. Men nu är trion återförenade igen.

Mark Hoppus skriver i sin blogg:

– Vi håller på och lär känna varandra som vänner igen efter fyra år utan att prata med varann, skriver Mark Hoppus i sin blogg.

Bandet lämnade scenen på Grammygalan med orden:

– Sommaren 2009. Tack, och gör er redo!, skriver Rolling Stone.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

1 timme sedan

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

1 timme sedan
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.

Benjamin Ingrossos tabbe – råkar gå upp naken på scenen

1 timme sedan
Benjamin Ingrosso är i skrivande stund ute på sin Europaturné. Ett av stoppen var i Madrid – och där råkade det hända en sak som inte hänt tidigare.

Johan Rabaeus konflikt med Dan Ekborg: “Det här tar priset”

2 timmar sedan
Det är upplagt för drama när Johan Rabaeus och Dan Ekborg intar "Fångarna på fortet". På något sätt kringgår Johan systemet på fortet. Det är Dan Ekborg inte är helt nöjd med.

Björn Gustafsson gör humorprogram i SVT

3 timmar sedan
Skådespelaren och komikern Björn Gustafsson får ett eget humorprogram i SVT. "Koppla av" blir titeln på sketchprogrammet, som får premiär i höst, skriver SVT på Instagram. Serien beskrivs som "en uppfriskande mix av parodier, trams och sketcher med hög och låg igenkänning".

Augustgalan flyttar till Dramaten

idag 13:50
2024 års Augustprisgala flyttas från Konserthuset i Stockholm till Dramaten.