Kläderna brann på Travis Barker

Ett vittne såg Blink 182:s extrummis brinna.


Nyheter24 rapporterade igår om fredagens flyplansolycka på Columbia Metropolitan Airport i USA som krävde fyra liv.

Överlevande från det havererade sexmannaplanet var Travis Barker, före detta trummis i Blink182, och discjockeyn Adam "DJ AM" Goldstein. Båda befinner sig i ett kritiskt tillstånd med svåra brännskador. Enligt vissa kändisbloggar ska Travis ha brännskadats i ansiktet.

CNN.com skrev igår att en man, William Owens, kom körande längs Highway 302 nära flygplatsen då han sett en eldboll komma flygande. Owens stoppade bilen och när han i nästa stund kommer Travis Barker ut på vägen och försöker slita av sig de brinnande kläderna. Tillsammans skyndade Owens och Barker bort mot vraket, men det fanns inget de kunde göra för att hjälpa till.

Med på planet fanns Barkers assistent Chris Baker, 29, och hans livvakt Chales Still, 32. Båda omkom.

Ett undersökande team har nu funnit röstinspelningsmodulen från planets cockpit, men de vet hittills inte vilket skick den befinner sig i. Man har också lokaliserat röstinspelningar mellan planet och flygplatsen.

Flygplatsens kontrolltorn ska ha sett gnistor slå ut från planet när det var på väg att lyfta. De ska då genast ha larmat flygplatsens brandkår.

Barker och Goldstein hade spelat på en stor utomhuskonsert i Columbia och var på väg till Californien när planet kraschade, skriver CNN.com.

På Travis Barkers MySpace-sida finns ett uttallande om att både han själv och Adam "DJ AM" Goldstein befinner sig i ett kritiskt tillstånd, dock stabilt.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

1 timme sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

1 timme sedan
En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

1 timme sedan
Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Täby: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Bil och buss inblandad i trafikolycka i Arninge.", skriver polisen på sin hemsida.