Måndag 26 Sep
Stockholm

Är det inte dags att växa upp?

Camilla Gervide
Camilla Gervide. Foto:

KRÖNIKA. Man talar om 30 årskris. Medelålderskris. Åldersnoja på alla sätt och vis. Håret börjar tunnas ut och mitt på huvudet uppenbarar sig nu en liten kalfläck som inte försvinner, jag lovar, oavsett hur mycket hår som kammas över den.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De där pigga brösten som tidigare så glatt saluterat solen börjar mest likna små ledsna tubsockor och vi börjar genast fundera på om vi trots allt inte ska överväga ett deltagande i ”Plastikturisterna”.

Vuxna män susar helt plötsligt gatorna runt i en pytteliten sportbil, helst med en ypplig blondin på passagerarplats, och det luktar så mycket gubbsjuka att man blir lite lätt illamående. Men vad gör man inte när ålderns klor fått fäste i en?

Just den här bilden av åldersnoja när den är som bäst fick jag när jag tittade på Rihanna och Britneys framträdande från Amerikanska Billboard Awards där dom gör gemensam sak och framför Rihannas singel "S&M".

Rihanna är fortfarande hyfsat viril och kan glatt klä sig i en minimal, vit lackbody med tillhörande ingenting, men Britney? Britney, Britney..

Man riktigt känner hur obekväm hos är genom rutan. Jag vet inte om hennes två graviditeter resulterat i någon typ av foglossning som aldrig går över men hon ser ju näst intill stelopererad ut.

Kvinnan som dansade skiten av vem som helst stapplar mest runt på scen och det hela ser mest bara jobbigt ut.

Det känns som att hon vet att hon faktiskt är 30 år och inte riktigt kan äga den svarta lackbody som hon förmodligen fått hjälp med att ta på, på samma vis som hon gjorde innan.

Hon ser fortfarande snygg ut som fan i den men hon bär inte upp på samma självklara vis som hon gjorde tidigare. Tänk WMA och den hudfärgade kropps-strumpan täckt av strass. Tänk Pepsireklamen.

Det är long gone nu. Time to move on, liksom!

Det är dags att lämna över den facklan till de nya, unga tjejerna som inte lärt sig den hårda vägen vad det innebär att festa utan trosor och som fortfarande kan spela på sin sexighet utan att det blir obekvämt.

Britneys album har utvecklats tillsammans med henne och jag har höjt det till skyarna en gång och jag gör det gärna igen. Varför måste hon då klämmas ner i samma gamla slamptrasor som hon hade när hon slog igenom för nästan 15 år sen?

Kan inte Britney få ge sin lackbody till Miley Cyrus en gång för alla?

Camilla Gervide

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.