Kungen av pop gör comeback

Poplegenden kan göra en legendarisk comeback till sommaren.


Den numera avdankade Michael Jackson planerar en comeback. Hans senaste framträdande i London 2006 kritiserades hårt och beskrevs som något av en katastrof.

Men nu rapporterar flera internationella medier att hans karriär kan ta en helomvändning. Jackson planerar nämligen en stor turné i London till sommaren, som kommer att omfatta sammanlagt 30 konserter.

Om popkungens plan går igenom finns det en hel del pengar att tjäna på konserterna. Även i Las Vegas har arrangörer visat stort intresse för ett uppträdande av Jackson, skriver norska Dagbladet.

– Han är utan tvekan världens bästa artist och nu vill Michael försluta sitt musikaliska arv, uppger en källa, enligt Times Online.

Den senaste tiden har många rykten cirkulerat gällande stjärnans fysiska hälsa. Nyligen rapporterades att Jacksons hud äts upp inifrån. Vissa källor har till och med sagt att han är dödssjuk. Något som sångarens pressagenter dementerar. En talesman för poplegenden har nu sagt att Jacksons hälsa förbättrats, vilket möjliggör en eventuell turné i sommar.

Se Eddy Murphy imitera Michael Jackson.

Lyssna på "Beat It" nedan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!