Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Michael Jackson på auktion

Nöje | 17/02/2009 15:34

Säljer vita handsken från Billie Jean och tvåtusen andra personliga föremål.

Michael Jackson säljer ut tusentals av sina personliga ägodelar, däribland klassisk poptrivia som den juvelbeklädda handsken han använde i videon till Billie Jean och ett porträtt av Jackson klädd som en elisabetansk kung.

Den borttynande kungen av pop ska hålla en femdagars auktion på ett hotell i fashionabla Beverly Hills i april. Över 2 000 av ikonens personliga tillhörigheter ska säljas ut. I samlingen finns också saker som en polismotorcykel, ett brev från förre presidenten Ronald Reagan, ett par paljetterade strumpor, en basketboll signerad av Michael Jordan och grindarna till Jacksons övergivna drömhus Neverland.

Det rör sig om så många föremål att auktionen tryckt en bok på sex volymer med alla detaljer om försäljningsobjekten, och tevekanalen The Auction Network ska sända tillställningen live, skriver Female First.

Michael Jackson hade en gång i tiden en uppskattad förmögenhet på runt fyra miljarder kronor, men brottas nu med tunga ekonomiska problem. Som om inte den borttynande kroppen vore nog.

Se några av objekten som ska auktioneras ut, och kolla de faktiskt oväntat låga priserna, genom att klicka dig vidare på pilarna ovan!

Se några fantastiska varor som auktioneras ut

Skrivet av: