Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fatboy Slim på rehab

Nöje | 04/03/2009 12:54

Norman Cook kämpar för att bli av med alkoholproblemen.

Fatboy Slim har checkat in på rehab för att bli av med sina alkoholproblem.

I måndags kväll bestämde sig dansmusikstjärnan, vars riktiga namn är Norman Cook, för att boka in sig på en specialistklinik.

– Norman har lagt in sig frivilligt för att försöka lösa sitt problem med drickandet, säger managern Garry Blackburn till The Sun.

Enligt en källa till tidningen anser Norman Cook att den enda utvägen för att komma tillrätta med sin alkoholism för gott var att skriva in sig på en klinik.

Norman Cook har inte gjort någon hemlighet av sin kärlek till festandet genom åren.

En gång sa han att den enda skillnaden mellan honom själv och hans alter ego Fatboy Slim var "en ful Hawaii-skjorta och en flaska vodka". Tidigare sa han också:

– Ibland känns det lite ovärdigt, men jag verkar faktiskt aldrig tröttna på att bli full. Jag har försökt att stå på scen nykter, och det var inte särskilt roligt. Det krävs mycket alkohol för att inte få mig att stanna och undra varför i hela friden jag viftar med en handduk över huvudet, sa Norman Cook uppger The Sun.

Skrivet av: