Vanilla Ice ber om ursäkt för Ice Ice Baby

Vanilla Ice som endast är känd för megahiten Ice Ice Baby har inte så gott rykte. Han har kallats världens mest överskattade artist och Eminem har sagt att han "ville lägga av med rap efter att ha hört Ice Ice Baby".

Nu ber han om ursäkt för sin låt i ett videoklipp. Han säger att han skäms för låten, frisyren, videon och allt kring genombrottet. Om det hela är ett skämt eller inte är svårt att veta. Precis som med låten Ice Ice baby.

Vanilla Ice och MC Runner - världens näst mest överskattade - hade en konsert ihop i slutet av februari under namnet Biggest old school party ever. Det var första gången Vanilla Ice hördes av sedan han var med i Celebrity Big Brother.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.