Nu kan du dofta som Kylie

Popstjärnan lanserar egen partfym - och sjunger i ny indisk storfilm.


Australiens största lilla popstjärna Kylie Minogue är hetare än på länge.

I dagarna lanserar hon sin nya parfymdoft Kylie Minogue Couture.

– Precis som de flesta kvinnor har jag en passion för mode och stil, oavsett om det är röda-mattan-glamouröst eller vardagschict, säger Kylie och fortsätter:

– Med Couture ville jag skapa en modern, sofistikerad doft för alla kvinnor med en uppenbar känsla för stil, säger Kylie Minogue enligt Popdirt.com.

Kylie Minogue är för närvarande i Indien där hon filmar sin del i den nya Bollywoodfilmen Blue - en jättesatsning med en budget på över 900 miljoner kronor. Kylie har en låt med i filmen, som produceras av A R Rahman, som nyligen vann två Oscar för musiken i succéfilmen Slumdog Millionare.

För sin enda sång i filmen uppges Kylie Minouge få nästan tio miljoner kronor, skriver The Sun.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

Lotta Ramel, 66, sökte kärleken i "Hotell Romantik". Nu har SVT-programmet nått sitt slut, men Lotta har fortfarande hopp om kärlek och i en intervju med Hemtrevligt beskriver hon sin drömman.

Jon Bon Jovi kan ha gett sin sista konsert

Jon Bon Jovi kanske aldrig kan framträda live igen. I en intervju med The Sunday Times säger rocklegendaren att om han inte kan vara "fantastisk" under scenframträdandet så är tiden med konserter och turnéer över.

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.

Lennon och McCartneys söner har en låt ihop

1 timme sedan
Lennon och McCartney är här med ny musik. Fast denna gång handlar det inte om John och Paul, utan om sönerna Sean och James.

Ger ut "sista boken" om mordet på Olof Palme

1 timme sedan
Mängder av böcker har skrivits om mordet på Olof Palme. Men nu kommer "den sista".