Torsdag 28 Okt
Stockholm

Kylie blir bara yngre och yngre

Botox och semesterveckor på spa gör att 40-åringen ser ut som 20 igen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Popprincessan Kylie Minogue ser fantastisk ut för sina 40 år.

Hemligheten bakom den babysläta hyn och det fläckfria utseendet heter Botox och semesterveckor på spa.

Under det senaste halvåret har den australiensiska sångerskan tillbringat två hela veckor på ett hälsohem i Spanien, skriver News Of The World.

Kylie ska ha genomgått en hel rad hälsokurer, däribland en makrobiotisk diet för att hjälpa hennes kropp att återhämta sig från cancern som hon kämpade med 2005. Dessutom ska Kylie ha genomgått ett speciellt antirynkprogram för att släta ut hennes hy.

En källa på kliniken säger:

– Hon älskade att vara här och ser det som en bra investering att se efter sig själv både invändigt och utvändigt. Hon gick igenom sex månaders cellgiftsbehandling efter sin cancer och på den här kliniken kan hon inte bara hålla sig borta från omvärlden utan också vara säker på att hennes kropp tas om hand väl.

Kylie, som dejtar spanska modelen Andres Velencoso, 31, åt uteslutande rå frukt, grönsaker och råris under sina perioder på kliniken.

Föryngringsprogrammet som Kylie gick igenom kostade runt 35 000 kronor och enligt klinikens broschyr ska den "hjälpa till att jämna ut rynkor och få huden att återfå ett hälsosamt och ungdomligt utseende".

Och för bara några dagar sedan erkände Kylie Minogue till slut att hon använt Botox.

– Jag är verkligen inte någon som säger att man inte ska testa det. Alla får göra precis som de själva vill, sa Kylie uppger News Of The World.

Se Kylie i den omtalade reklamfilmen för underklädesmärket Agent Provocateuer:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela