Recension: Glasvegas

Nyheter24:s Gustav Gelin var på årets mest omtalade spelning – de hajpade skottarna Glasvegas spelade på ett totalt utsålt Debaser. Vi tvingade honom att sms:a in och betygsätta kvällens höjdpunkter.


Glasvegas har anlänt till skivbolagets förfest på en pr-byrå. De ser sura ut när de får varsin blåbärsdrink. De vill ha öl. De fick ta emot guldskiva för 20 000 sålda plus Spotifys diplom för en miljon nedladdningar i Sverige. Glada.

Trummistjejen är tydligen kvar på förfesten i Gamla Stan. Hon är full, säger någon. Resten av bandet har dragit till Medis. Gustav spelar 24 hour party People. Två raders kö vid kravallstaketet. Fredrik Strage ber om ett glas vatten. En bajenhuligan ber om nåt helt annat. Haha.

Gustav Gelin rapporterar live från efterfestens fulla dansgolv.

– Det var helt fantastiskt. Men, det kommer ett litet men, den sista pricken över i:et saknades, Glasvegas brukar alltid köra covers som extranummer men gjorde inte det i dag. Det kändes som att bandet hade väldigt roligt, men att de inte gav oss det vi var värda efter en miljon nedladdningar. Stämningen var ändå fantastisk, det är bara jag som är en gnällgubbe. Det blir 4,8 av 5!

Skrivet av:

Senaste nytt

La la Gunilla trallade in på Svensktoppen

igår 16:54

Sven-Erik om sin drömkvinna: “Hon får gärna gilla...”

igår 16:03
Sven-Erik, 73, är med i säsong två av "Hotell romantik", där han och 27 andra seniorer dejtar. Nu avslöjar Sven-Erik hur hans drömkvinna är.

Allt om Vincent Ibrahimovic: Ålder, pappan och fotbollen

igår 15:43
Zlatans son Vincent Ibrahimovic har blivit omtalad i media efter att ha blivit medverkat i P15-landslagsuttagningen. Nyheter24 har tagit reda på allt man kan tänkas vilja veta om sonen – här kommer svaren.

Israel går med på att ändra Eurovision-bidrag

igår 15:16
Israel har gått med på att ändra texten i Eurovision-bidraget ”October rain” och tona ner referenserna till Hamas terrorattack den 7 oktober.

Kattis Ahlströms ärliga ord om SVT:s "Muren"

igår 11:32
Kattis Ahlström stormtrivs som programledare för SVT:s "Muren", men att spela in frågesportsprogrammet bjuder också på utmaningar, berättar hon för Nyheter24.

"The tourist" fick Dornan att återvända hem

igår 11:30
Manuset till “The tourist” var det galnaste Jamie Dornan någonsin läst. Därför tvekade han inte att tacka ja. Tv-serien om mannen som tappat minnet i Australien blev en sådan succé att det självfallet blev en säsong två – som den här gången utspelas i Dornans hemland Irland.