Tisdag 27 Sep
Stockholm

Recension: Glasvegas

Nyheter24:s Gustav Gelin var på årets mest omtalade spelning – de hajpade skottarna Glasvegas spelade på ett totalt utsålt Debaser. Vi tvingade honom att sms:a in och betygsätta kvällens höjdpunkter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Glasvegas har anlänt till skivbolagets förfest på en pr-byrå. De ser sura ut när de får varsin blåbärsdrink. De vill ha öl. De fick ta emot guldskiva för 20 000 sålda plus Spotifys diplom för en miljon nedladdningar i Sverige. Glada.

Trummistjejen är tydligen kvar på förfesten i Gamla Stan. Hon är full, säger någon. Resten av bandet har dragit till Medis. Gustav spelar 24 hour party People. Två raders kö vid kravallstaketet. Fredrik Strage ber om ett glas vatten. En bajenhuligan ber om nåt helt annat. Haha.

Gustav Gelin rapporterar live från efterfestens fulla dansgolv.

– Det var helt fantastiskt. Men, det kommer ett litet men, den sista pricken över i:et saknades, Glasvegas brukar alltid köra covers som extranummer men gjorde inte det i dag. Det kändes som att bandet hade väldigt roligt, men att de inte gav oss det vi var värda efter en miljon nedladdningar. Stämningen var ändå fantastisk, det är bara jag som är en gnällgubbe. Det blir 4,8 av 5!

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.