Onsdag 22 Sep
Stockholm

Se ursöta 2-åringen Vincent tolka Loreen

Riktigt bra gung har han.
Riktigt bra gung har han. Foto: Faksimil Youtube

Tyvärr, du hade inte gjort det bättre. Se Vincents sylvassa precision – som hyllas av Loreen. "Responsen har varit enorm", säger mamma Emma Gustavsson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Andra Loreen-hyllningar

Lyssna på rockversionen av Euphoria här.

Svenska högvakten, här.

Att Loreens "Euphoria" gått hem hos alla åldersgrupper är det ingen tvekan om. Men sångerskans största, men samtidigt minsta, fan är förmodligen tvååriga Vincent Fredriksson

Framför spegeln imiterar Vincent Eurovision-vinnarens succenummer. Med en handduk slängd över axlarna för den rätta looken. 

– Andra barn har en snuttefilt eller ett gosedjur men han har alltid velat haft någonting på huvudet. Han tar vad han kommer åt sedan slänger han med huvudet som om det vore långt hår. Han tycker nog Loreen är det finaste som finns och vill vara likadan, säger Vincents mamma Emma Gustavsson till Nyheter24.

Nynnade på låten i duschen

Nu gör Youtube-videon succé. På ett dygn har närmare 30 000 tittat på det söta, och vältajmade klippet. Mamma Emma berättar att Vincents kärlek till Loreen startade i samband med Melodifestivalen och att den sedan växte sig starkare när låten spelades i en reklamfilm på teve.

– Han blev mer och mer intresserad av själva framträdandet och blev besatt i hennes scenspråk. Om den kommer på radion ropar han "Åh Loreen!" och sedan ropar han "ramla Loreen!" under den delen av låten när hon faller till golvet, säger Emma.

"Det är klart att man har tröttnat"

Cirka 30 gånger per dag lyssnar och ser tvååringen på hela eller delar av olika klippet med Loreen på Youtube. Hans egna uppträdande har nått hela vägen till Loreen själv. På hennes officiella Facebooksida skriver hon:

"I think I got competition. You're adorable Vincent!!!"

– Jag såg faktiskt det men funderar lite på om det verkligen är hon. Jag vågar inte lita på det riktigt, men om det är så blir man ju glad och stolt, säger mamma Emma, som medger att låten ibland gått familjen på nerverna.

– Det är klart att man har tröttnat på ett sätt men samtidigt kan jag inte tänka mig någon bättre låt att lyssna på hela tiden. 

Se Vincent här:

Kommentera
Kopiera länk
Dela