Därför gillar inte Beyoncé att festa

Stjärnan känner sig som ett djur i bur.


Beyoncé Knowles hatar att gå till partyn.

Varför? Hon blir totalt utstirrad.

Nu erkänner 27-åringen att hon hatar att gå till sociala tillställningar eftersom hon alltid känner sig utstirrad och spionerad på av gästerna.

– Jag går inte ut särskilt mycket. Jag vet inte vad jag skulle tycka om att festa om jag inte vore en kändis, men det är bara inte kul för mig. Det känns som om jag sitter i en bur och alla tittar på mig.

Och visst kan det kännas jobbigt att inte kunna släppa loss. Häromdagen publicerades bilder på Olsentvillingen Mary Kate där hon mycket beruserad partade på en liten bar i New York. Hela kvällen dokumenterades av en gäst med digitalkamera.

Kanske föredrar Beyoncé att umgås med vänner och familj och göra ännu mer musik tillsammans med maken och hip hop-artisten Jay Z.

Trots farhågorna för tillställningarna är det en speciell fest som får Beyonce att le:

–Whitney Houston höll i ett födelsedagsparty en gång för några år sedan. Hon skickade personliga inbjudningarna till oss när vi fortfarande sjöng i tjejbandet Destinys Child. Vi visste inte ens att hon kände till oss, så vi blev helt i extas. Vi samlade ihop pengar och flög till New York, klädde upp oss och gick till festen där vi träffade henne. Hon var en underbar person, det var ett oförglömligt ögonblick, säger hon till Female First.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!