Måndag 21 Jun
Stockholm

Dejtar Britney den indiska dansaren?

Åsikterna går isär om trovärdigheten på uppgifterna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Brittiska The Mirror rapporterar om en ny man i Britney Spears liv. Mannen heter Sandip Soparrkar och är indisk professionell dansare. Och han är inte vilken dansare som helst - nej, han har jobbat som koreograf åt både Madonna, Shakira och nu senast Britney.

Det var på Madonnas 50-årsfest som Britney blev introducerad för Sandip och bestämde sig för att börja samarbeta med honom.

Mirror skriver att Britney flög till Indien för att träna på dansstegen - och för att träffa Sandip.

– Förhållandet är på ett tidigt stadium men deras romans går från klarhet till klarhet. Sandip är väldigt jordnära och håller Britney kvar med båda fötterna på jorden. Han är också väldigt spirituell och ödmjuk, vilket är e n sida av honom som Britney avgudar.

Och det delades ut julklappar i Indien...

– Sandip, eller Sandy som Britney kallar honom, gav henne en traditionell indisk sari. Hon bar den under en romantisk middag.

Om ryktet stämmer är det inte första gången Britney faller för en dansare. Exmaken Kevin Federline var bakgrundsdansare till Britney när de träffades.

Men E! Online menar att historien om paret är påhittad:

–Artikeln är totalt fabricerad, uppger en källa till tidningen.

Förutom att ha koreograferat ett antal Bollywoodfilmer och musikvideos, ger också Soparrkar lektioner i baldans och latinsk dans. På hans hemsida står det också att läsa att han i yngre år blivit framröstad till en av finalisterna i skönhetstävlingen Mr.India.

Vad tror du, stämmer uppgifterna eller inte?

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela