Vårkänslor med Di Leva

Han är rymdblomman med hela det svenska folket. Han uppträder på lördag med Låt Kärleken Växa.


– Det vi ska få se är ingen konsert, ingen föreställning, ingen cirkus. Det vi ska få se är Thomas Di Leva, skriver Aftonbladet.

Så beskrev gitarristen och kompmusikern Fredrik Blank Låt kärleken växa, i slutet av förra året. Då hade startskottet för föreställningen precis skjutits iväg. Imorgon ska Thomas Di Leva upp på scen igen. Nu som en veteran med föreställningen i fråga. Nu för att välkomna våren.

Sedan geombrottet kom1982 med debutalbumet Marginal CirÉmiliekus, har Thomas Di Leva utmärkt sig som en kontroversiell och färgstark artist. Han har alltid varit väldigt tydlig med sitt budskap och sin livsfilosofi.

Thomas Di Leva är känd för att vilja sprida kärlek, frid och lycka för allt liv i kosmos. Och han är inte sen med att öppna munnen och sprida just det. Våren och sommarens tid är enligt många tiden för hans musik så början av våren bör antas vara den bästa tiden för Låt Kärleken växa.

Enligt Håkan Steen på Aftonbladet menar Thomas Di Leva att vi borde få statligt stöd för att äta frukt.

– Tänk om vi bara kunde äta frukt tillsammans, säger Di Leva, skriver Aftonbladet.

Låt Kärleken växa är en intim föreställning som fokuserar på Thomas Di Leva och hans budskap. Föreställningen fokuserar mindre på musiken och väcker blomknoppar till liv.

Thomas Di Leva uppträder den 4 april på Skandiateatern i Norrköping. Ta med frukt.

Lyssna på klassiker med Thomas Di Leva

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!