Mercys pappa vill ta ansvar

Fadern till den flicka som Madonna har försökt att adoptera, vill ha sin dotter tillbaka.


James Kambewa hävdar att han inte hade en aning om att Mercy James fortfarande var vid liv, förrän han hörde att sångerskan Madonna försökte ge henne ett nytt hem. Madonna nekades adoption på fredagen den 3 april. Nu vill fadern bli en del av dotterns liv, något som ogillas av Mercys övriga släktingar.

– Vart har han varit under så lång tid? Han var inte där för sin flickvän när hon var gravid, han kom inte ens på Mwandidas begravning, när hon dött åtta dagar efter att ha fött Mercy. Vi tror inte ens att han visste att hon hade ett barn, säger Mercys fabror Peter Baneti enligt Femalefirst.

Peter Baneti är inte ensam om sin skeptism mot James Kambewas plötsliga intresse för dottern. Flera av Mercys släktingar ifrågasätter mannens motiv.

– Om han brydde sig, skulle han åtminstone försökt göra något åt sin dotters öde. Vi kan inte acceptera att han kommer in i Mercys liv, helt enkelt för att hon nu är känd. Vi är arga på denna man, säger Mercys andra farbror John Ngalande, enligt Femalefrst.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!