Vinn en spelning på Arvikafestivalen

Tröttnat på att vara indie och vill utagera dina rockdrömmar?


Alla som någonsin haft konsertdrömmar eller rockambitioner har nu chansen att få stå på scen på Arvikafestivalen. Ett band får chansen att stå med på samma spellista som storheter som Depeche Mode, Nine Inch Nails, Korn,Thåström och Bob Hund.

Man ska anmäla sitt band på Myspace innan den 17 april. Sedan har internetläsarna två veckor på sig att rösta fram det band de helst vill.

Och det kan betala av sig att få in en fot. Syntpopbandet Slagsmålsklubben skrev för några år sedan under ett livstidskontrakt som ger en spelning varje år och en drös med armband.

Under tvåtusentalet gick festivalen från att vara den elektroniska musikens mostvarighet till Solsta Café till bli en av Sveriges största festivaler. I Arvika stad delas scenerna av trancens största som Infected Mushroom med gotband som HIM. Festivalarrangörerna har ärven varit duktiga på att suga upp landets bästa laptopakter.

De senaste åren har de bockat av åttiotalens största som Sisters of Mercy, The Cure, New Order och i år Depeche Mode. Även de äldre har fått sitt med Ulf Lundell och Tomas Dileva. Men bokningarna alla väntar på nu är ändå Sven-Ingvars och Jean Michel Jarre.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!