Stockholm

Hetaste sexscenerna på Netflix – här är 7 snuskiga tips för din myskväll

Det finns en hel del erotik på Netflix.
Det finns en hel del erotik på Netflix. Foto: Netflix

Är du sugen på en hemmaväll med lite extra hetta? Då har du kommit rätt. Nyheter24 listar sju filmer och serier på Netflix med hög snuskfaktor – och minst sagt explicita sexscener.

Har du, antingen själv eller tillsammans med sällskap, laddat upp för en mysig hemmakväll – med betoning på mysig? Då finns det ett helt gäng heta alternativ att välja mellan om du vill slå på en film på Netflix.

Läs mer

Har du, antingen själv eller tillsammans med sällskap, laddat upp för en mysig hemmakväll – med betoning på mysig? Då finns det ett helt gäng heta alternativ att välja mellan om du vill slå på en film på Netflix.

Nyheter24 listar sju filmer med sexscener som minst sagt kan höja pulsen där hemma i soffan.

"Familjen Bridgerton" (2020 - )

Den som gillar kostymdrama och är som är sugen på lite ångande sexscener gör rätt i att ta sig en titt på "Familjen Bridgerton" på Netflix. 

Faktum är att Phoebe Dynevor, som spelar Daphne Bridgerton mot Regé-Jean Page i rollen som Simon Basset, själv berättat i en BBC-intervju att sexscenerna var så pass heta att hon var tvungen att snabbspola förbi dem när hon såg på serien med sin familj. 

"Clark" (2022)

Om du är sugen på lite svenskt och Bill Skarsgård faller dig på läppen så kvalar faktiskt även miniserien "Clark", regisserad av Jonas Åkerlund, in på listan. 

Serien, som ska var baserad på den ökände brottslingen Clark Olofssons stormiga liv, innehåller nämligen en hel del naket – och oralsex i en bastu för den som går igång på det.

Är du nyfiken på hur Clark Olofssons kärleksliv var i verkligheten? Läs om det här.

"Elisa & Marcela" (2019)

Filmen "Elisa & Marcela" må vara svartvit, men den är minst sagt intensiv om man är ute efter lesbisk hetta. Lite kuriosa är att filmen faktiskt är baserad på en verklig historia mellan Elisa Sánchez Loriga och Marcela Gracia, vilka enligt BBC lyckades gifta sig i Spanien över hundra år innan samkönat äktenskap var lagligt i landet.

Hur? Loriga maskerade sig själv som man och anammade alter egot "Mario".

"Mörkt begär" (2020 – 2022)

Den mexikanska thrillerserien "Mörkt begär" tog Netflix med storm och sannolikt hade de över 30 sexscener som den första säsongen innehöll någonting med saken att göra. Kritiker har beskrivit serien som "extremt beroendeframkallande... och även extremt kåt".

År 2022 släpptes en andra, sista, säsong av serien som gav tittarna exakt det som de ville ha: mer sex. 

"Sex/Life" (2021 –)

Naket och explicit. Ja, så kan man beskriva serien "Sex/Life" som blivit förnyad för en andra säsong. 

Den första säsongen gjorde nämligen succé och minst 20 miljoner tittare spolade, enligt The Independent, tillbaka för att se en viss sexscen igen. Det om något är väl ett gott betyg om det är erotik man är ute efter?

"Lady Chatterleys älskare" (2022)

Den här nya filmatiseringen av D.H. Lawrence roman bjuder på vad vissa kritiker kallat "full-on sex", kombinerat med klassiskt kostymdrama, och har därför, inte helt oväntat, gått hem ute i stugorna. 

I huvudrollerna hittar du Emma Corrin och Jack O’Connell.

Här kan du läsa om de hemliga Netflix-koderna du inte visste fanns.

"Fishbowl Wives" (2022 – )

Detta japanska drama inleds pang på med en erotisk duschscen och ja, ungefär så fortsätter det. En grupp kvinnor, som blir bedragna av sina män, hämnas genom att vara otrogna de också. 

Utöver explicita scener bjuds tittarna också på samtal som inte lämnar något åt fantasin, till exempel om penisens form. 

Läs om hur svenskarna porrsurfade under 2022 här.

Premium
Engångsbetalning - snabbt och enkelt
Detta är en låst artikel. Logga in om du redan har köpt den.
Läs våra köpvillkor här.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.