Pernilla Wiberg och Marcus Samuelsson
Marcus Samuelsson berättar nu om sitt intryck av Pernilla Wiberg. - Foto: SVT. Bilden är ett montage.

Marcus Samuelsson i chock av Pernilla Wiberg: "Inte ens artig"

SVT:s långkörare Stjärnorna på slottet är i full gång – och stjärnkocken Marcus Samuelsson berättar om sitt intryck av Pernilla Wiberg.


Stjärnorna på slottet är i full gång, och hitills har den här säsongen av SVT:s folkkära långkörare bjudit på gripande berättelser och livsöden från Caroline af Ugglas, Mark Levengood och Marcus Samuelsson.

Caroline af Ugglas avslöjade bland annat varför hon satt häktad i hela nio dagar och Mark Levengood berättade om skilsmässan från Jonas Gardell.

I lördagens avsnitt så har turen kommit till den svenska alpinstjärnan Pernilla Wiberg. I programmet berättar den flerfaldiga OS-medaljören om sin fantastiska karriär, lyxlivet i Monaco och kärleken med maken Bödvar.

Pernilla Wiberg. Bildkälla: SVT

Marcus Samuelsson om Pernilla Wiberg

I Stjärnorna på slottet får kändisarna välja aktivitet, och det råder ingen tvekan om att Pernilla Wiberg är en riktig "vinnarskalle".  

Marcus Samuelsson är nästan chockad över Pernillas attityd. I Stjärnorna på slottet berättar han om sitt intryck av Pernilla...

Marcus Samuelsson berättar om sitt intryck av Pernilla Wiberg. Bildkälla: SVT

– Pernilla är världens snällaste och tryggaste tjej – tills att du ska utmana henne i idrott. Då kommer den här andra Pernilla Wiberg fram. Då är inte hon försiktig. Hon är inte ens artig. Det är bara "flytta på dig". Det är så mycket med Pernilla som jag är så impad av. Hon har en sån enorm järnskalle när det gäller alltså, sa Marcus Samuelsson.

Stjärnorna på slottet sänds på SVT1 på lördagar klockan 20.00

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!