Onsdag 27 Okt
Stockholm

Grys attack mot fåfänga TV3-mammorna: Katastrof

Deltagarna i Mammor och Minimodeller - där tittarna följer sex mammor och deras döttrar på en modellskola.
1 av 2
Deltagarna i Mammor och Minimodeller - där tittarna följer sex mammor och deras döttrar på en modellskola. Foto: TV3
Programledaren Gry Forssell kallar programmet för "en katastrof" på Twitter.
2 av 2
Programledaren Gry Forssell kallar programmet för "en katastrof" på Twitter. Foto: Maja Suslin / Scanpix

I går hade TV3:s "Mammor och minimodeller" premiär - och direkt möttes man av ilskna kritiker i sociala medier. "Det är katastrof och sorgligt att se", menade programledaren Gry Forssell.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Så ska dottern bli supermodell

Jelena Leppänen lägger drygt 5000 kronor på sin 10-åriga dotter Katja - i månaden.

Kläderna, som inte får vara H&M, utan dyrare kläder, ska ha en "rockig stil". För kläderna betalar Jelena 1400 i månaden.

- Det ska vara bra och fina märken. Vi köper mycket på webben, säger Jelena Leppänen.

På fötterna bär dottern Converse.

- Det ska vara sådana som ingen annan har. Eller Timberland. Bra skor, med bra kvalitet.

En annan viktig framgångsfaktor är att dotterns stil sticker ut. Slutligen är det viktigt med ordentlig mat - med mycket proteiner.

Twitter haglade arga kommentarer - på Facebook haglade ännu fler. TV3:s program "Mammor och minimodeller", där tittarna följer sex mammor och deras döttrar på en modellskola, hade premiär igår kväll, och möttes direkt av kritikerstorm.

En av de som twittrat är Gry Forssell, bland annat programledare för TV11:s "Big Brother" och Mix Megapols morgonprogram "Äntligen morgon".

"Nej mammorna. Det är inte en "kul grej" -det är katastrof och sorgligt att se", skrev hon i går kväll på Twitter och följde upp med att skriva: "Nu tiger vi ihjäl det där programmet. Ok?"

Förväntad kritik

Även TV3:s officiella Facebooksida blev översållad av arga kommentarer efter programmet - flera skrev att programmet var "helt sjukt" och att det "borde läggas ner".

Men kritiken kommer inte som någon överraskning för de medverkande i programmet - när Nyheter24 i går pratade med deltagande mamman Jelena Leppänen berättade hon att hon räknat med kritik men ändå valde att medverka i programmet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela