Magdalena Kowalczyk.
Normalt sett åker programledarna i Lyxfällan alltid hem till deltagarna, men denna gång var de tvungna att ses på ett hotell. - Foto: Skärmdump/TV3

Därför kunde Magdalena Kowalczyk inte åka hem till deltagaren

I veckans Lyxfällan träffar tittarna Cecilia, 35, som länge tampats med sin ekonomi. Normalt sett åker programledarna alltid hem till deltagarna, men denna gång var de tvungna att ses på ett hotell.


I veckans Lyxfällan åker Magdalena Kowalczyk till Cecilia Lundstedt i Sundsvall för att hjälpa henne att få bukt med sin ekonomi, något Nyheter24 tidigare rapporterat om.

I över 30 säsonger har tittarna fått se programledarna resa landet runt för att göra hembesök hos personer i ekonomisk kris. Hemma hos deltagarna brukar de diskutera hur de hamnat i pengatrassel, och undersöka om det finns något att sälja. Men i veckans avsnitt blev det lite annorlunda.

Magdalena Kowalczyk åkte inte hem till Cecilia i Lyxfällan

Hos Cecilia finns det nämligen en hel del djur. När programmet spelades in hade hon en kanin, en papegoja och en hund hemma, och även en häst i sin ägo. Det ställde till problem.

– Normalt så åker vi hem till deltagaren det första vi gör, men jag har förstått att det finns väldigt mycket gulliga små djur. Jag är tokallergisk, så vi får ta det på hotell istället, säger Magdalena Kowalczyk i programmet.

Foto: Skärmdump/TV3

Det var en tuff vecka som väntade Cecilia, med en hel del svåra beslut, särskilt angående hennes djur. Nyheter24 har tagit reda på hur det gick för Cecilia, här kan du läsa mer om det.

Lyxfällan sänds på tisdagar klockan 20.00 på Viaplay, Viafree och TV3.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kopplades till gäng – slutar på Trafikverket

Dansk flygplats evakueras – efter bombhot: "Gör allt vi kan"

Billunds flygplats evakueras efter ett bombhot, rapporterar danska Ekstra Bladet.

Polisen i Umeå rapporterar om trafikolycka

"Polisen får in en anmälan om en viltolycka på länsväg 363, Hissjö.", skriver polisen på sin hemsida.

Västeråsattacken troligtvis inte planerad

Tre äldre kvinnor och en tonårspojke attackerades i centrala Västerås under fredagen. Varför är fortsatt oklart. I nuläget är det inget som tyder på att det är en planerad händelse, säger Robin Simonsson, vid Åklagarmyndigheten till TT.

AI kliver in i Instagram och Facebook

1 timme sedan
Meta lanserar sin största AI-satsning hittills, när bolagets assistent kliver in i Facebook, Messenger, Instagram och Whatsapp. Men Sverige får vänta.

"Sträck på dig" – förhandla med banken

1 timme sedan
Bara sex procent av bolånetagarna bytte bank under 2023. Det borde vara fler, anser Finansinspektionen. Vi ser att det lönar sig och vara aktiv att försöka förhandla sin bolåneränta och även flytta sina sparpengar till en annan bank, säger konsumentskyddsekonomen Moa Langemark.