Söndag 26 Jun
Stockholm

Här ägnar sig Ulf Kristersson åt oväntad bisyssla – på café

Ett klipp på Ulf Kristersson har börjat spridas.
Ett klipp på Ulf Kristersson har börjat spridas. Foto: Johan Nilsson//TT/TikTok/Moderata ungdomsförbundet

Ulf Kristersson har nyligen börjat florera i ett klipp på TikTok. Partiledaren verkar nämligen till synes arbeta på ett café – där han, iförd förkläde, bär disk och sköljer kaffekoppar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson har många strängar på sin lyra. Han har bland annat arbetat med både fotoförsäljning och tävlingsgymnastik. Innan han blev partiledare var han också orförande för Moderata ungdomsförbundet och varit socialborgarråd. 

Vill du veta vad andra partiledare har jobbat med innan de blev politiker? Läs mer här

Nu verkar Ulf Kristersson kunna addera ännu en talang till listan. 

"Café-branschen skriker"

På Moderata ungdomsförbundets TikTok-sida har de nämligen lagt ut en video på Ulf Kristersson iförd förkläde på ett café i Stockholm. I videon syns partiledaren plocka bland kaffefat, bära disk och rengöra en kaffekopp.

“POV: Din bästa kompis har fått jobb på café” står det i klippet.

Responsen består av blandad kompott. Somliga hyllar Kristersson i kommentarsfälten medan andra menar att det är förminskande eller ett försök att framstå som en man av folket. Flera reagerar också på partiledarens teknik vid rengöringen av kaffekoppen och menar att han inte ser ut att ha diskat en kopp förut. 

Kristersson själv tar tillfället i akt att kommentera personalbehovet i cafébranschen och berättar för sina följare på Instagram att han fått testa på baristayrket.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.