Wilma skulle få insidan av underläppen tatuerad men fick istället helt fel tatuering.
Wilma skulle få insidan av underläppen tatuerad men fick istället helt fel tatuering. - Foto: Wilma Hägglund/Adam Ihse/TT

Wilma, 20, fick fel tatuering: "Grinade och skrek"

Wilma Hägglund var exalterad på att tatuera sig för första gången. Hon bad tatueraren om ordet "meow" dold på insidan av underläppen. Men när hon såg tatuerarens misstag tänkte hon att "livet var förstört".


Wilma Hägglund, 20, från Örebro hade bestämt sig för att skaffa två nya tatueringar, varav ena var ett litet hjärta på foten och den andra en referens till hennes förkärlek för katter. Men den tilltänkta katt-tatueringen slutade i totalkatastrof. 

Katt-tatueringens placering var tänkt att, både dolt och modigt nog, förevigas på Wilmas insida av underläppen. Motivet hon önskade sig var ordet "Meow" bokstaverat – vilket hon fick men på helt fel placering av läppen.

– Jag tyckte att allt kändes bra i början, men jag tänkte att tatueraren var ganska långt upp när han tatuerade insidan av läppen. Jag trodde aldrig att det kunde bli så fel som det blev till slut, så jag var lugn under tatueringssesionen, säger Wilma Hägglund till Nyheter24.

Tatueraren bad Wilma att hålla i sin läpp medan han påbörjade sitt alster på insidan av underläppen. Efter en stund beskriver hon att tatueraren istället föredrog att hålla i läppen själv samtidigt som han tatuerade.

Wilma om det färdiga resultatet: "Panik"

Eftersom tatueraren "drog ner läppen" tyckte Wilma att det kändes rätt. Extra tryggt kändes det också för Wilma då tatueraren hade en utskriven bild på tatueringsmotivet med sig.

– Min kompis var med som har gjort alla sina tatueringar hos samma tatuerare och hon tänkte inte heller på att han feltatuerade min läpp. Hon kollade inte heller så mycket under sessionen då hon också var säker på att det skulle bli bra, vi litade på honom.

Men den förväntansfulla stunden över att få en ny tatuering byttes snabbt ut till det sämre när Wilma fick se det färdiga resultatet i spegeln.

Foto: wilmah10/TikTok

– Jag blev helt i chock, jag trodde inte att det var sant och jag kunde inte förstå hur jag såg ut. Jag fick panik, grinade, skrek och tänkte att mitt liv var förstört.

Wilma Hägglund: "Mer försiktig i framtiden"

Tatueraren erkände på plats att han gjort fel och ville, enligt Wilma, hjälpa henne i form av att bekosta henne två sessioner med gratis laserborttagning. Tatueraren ska ha betalat för första behandlingen.

– Han betalade för första men sen skrev han till mig att han inte ville betala mer för att jag la ut en TikTok-video på slutresultatet, så andra behandlingen betalade jag själv för.

 Idag är tatueringen helt borta efter att Wilma under torsdagen gjort sin andra behandling med laserbottagning. 

– I framtiden kommer jag att gå till en riktig studio med professionella tatuerare. Jag kunde inte varit mer tydlig med honom var jag ville ha tatueringen. Jag kommer vara mycket mer försiktig i framtiden så jag är säker på att det blir rätt innan de börjar, avslutar Wilma Hägglund

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biskop förlåter misstänkt i knivdåd

Explosion i Trelleborg

Någon form av explosion har skett vid en lokal i ett bostadsområde i östra Trelleborg, vilket Sydsvenskan var först att rapportera om.

Avblåst strejkhot – men kan ändå påverka

1 timme sedan
Det blir inget av fackförbundet Kommunals varslade strejk på torsdagen – men flera verksamheter kommer ändå att påverkas, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Styrande partiet vinner i Kroatien

1 timme sedan
Det styrande konservativa partiet HDZ med premiärminister Andrej Plenkovic i spetsen vinner parlamentsvalet i Kroatien.

Explosion i trapphus i Göteborg

2 timmar sedan
En explosion har inträffat i trapphuset i ett flerfamiljshus i centrala Göteborg. Ingen person är skadad och de materiella skadorna beskrivs som små.

Nya amerikanska oljesanktioner mot Venezuela

igår 23:12
Bara ett halvår efter vissa lättnader drar USA åter åt den venezuelanska oljekranen.