Nu har den 25-årige vd:n slagit till igen.
Nu har den 25-årige vd:n slagit till igen. - Foto: Stian Lysberg Solumn/TT/Skärmbild

Finska kaos-vd:n slår till igen – utslängda från lyxorten: "Jag och grabbarna"

Byggföretagets julfest till sjöss på ett kryssningsfartyg i december blev en uppmärksammad händelse. Sällskapet festade hårt och slängde dyra möbler överbord. Nu har det festat till det igen – och inte lärt sig sin läxa.


I början av december 2022 vinglade det till rejält när en julfest ombord på kryssningsfartyget Baltic Princess blev till en urspårad fyllefest. Då vandaliserade ett byggföretag fartyget, varpå företagets 25-årige vd blev mer eller mindre ökänd efter att han kastat bord och fåtöljer i Östersjön.

Då slängde vd:n och ett större sällskap ett tiotal möbler från balkongen på lyxsviten som de hyrde på den nionde våningen. Här kan du läsa mer om händelsen som spårade ur då sällskapet även ska ha urinerat på bastuaggregatet i en av spaavdelningens bastuar. 

Finska vd:n beklagar: "Hårt festande"

Fastän byggföretagets vd uppgav att han dragit lärdom av händelsen och lärt sin läxa, har han nu blivit utkastad från ett hotell på Kanarieöarna av liknande anledning, rapporterar finska tidningen Iltalehti.

Nu ska vd:n och sitt sällskap om tre personer återigen festat och vandaliserat en simbassäng på hotellet i Gran Canaria. Till ltalehti beklagar byggföretagets vd händelsen:

– Jag och grabbarna blev utslängda, sen fortsatte kvällen. Vi tog in på ett nytt, dyrt hotell i Playa del Ingles, säger han och fortsätter:

– Nog var det ett ganska hårt festande. Simbassängen blev i sådant skick att den fick stängas, och det var säkerligen den främsta orsaken till att vi blev utkastade.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stubb: Nato ny fas i vårt förhållande

Polisen i Värnamo rapporterar om trafikolycka

"Personbil i singelolycka på E4.", skriver polisen på sin hemsida.

Rapport om drönarattack mot USA-bas i Irak

Flygbasen Ain al-Asad i västra Irak attackerades med drönare under natten till tisdagen, meddelar en källa i det amerikanska försvaret till AP och AFP.

Pensionär? Då kan du få 1 100 kronor mer i plånboken

Höstbudgeten spås innehålla flera skattesänkningar. En grupp som kan få mer pengar i plånboken är de som fyllt 66 år.

Åklagare får prövning av HD för mediebilder

1 timme sedan
Åklagare som kräver att få ut upploppsbilder från Rosengård tagna av fotografer från flera svenska redaktioner beviljas prövningstillstånd av Högsta domstolen (HD).

Pensionär? Därför handlar du mindre hållbart än andra

1 timme sedan
Att vilja handla hållbara varor blir allt mer populärt. Men av de som värdesätter hållbara produkter är den äldre generationen mindre bra jämfört med andra åldersgrupper, visar en ny undersökning.