Romantik i all ära! Så här gör ni Alla hjärtans dag oförglömlig och kommer närmare varandra.
Romantik i all ära! Så här gör ni Alla hjärtans dag oförglömlig och kommer närmare varandra. - Foto: Claudio Bresciani/TT/Shutterstock

6 heta aktiviteter till alla hjärtans dag – styggt och blött för dig och din partner

Alla hjärtans dag är dagen du kan ge extra mycket kärlek till din partner eller våga ta ut svängarna rejält! Här är sex tips som gör dagen oförglömlig i sängen, i soffan eller varför inte i badkaret?


Alla hjärtans dag är en tid för att fira kärleken eller ge kärleken en ny chans om du är singel. Dagen infaller på Valentindagen den 14 februari och har firats i romantikens och kärlekens tecken varje år sedan medeltiden.

Den mest populära gåvan på alla hjärtans dag som får försäljningen i landet att blomstra, är de vackra blommorna. Försäljning av dildos och andra prylar ökar också ordentligt veckan innan alla hjärtans dag. Tre gånger fler sexleksaker säljs veckan innan alla hjärtans dag.

Varför firar vi Alla hjärtans dag? Här kan du läsa mer om den romantiska högtiden.

Tips på 6 sexiga aktiviteter till alla hjärtans dag

Om du är den som tagit på dig att styra upp dagen, oavsett om det är en en romantisk middag, en härlig champagnefrukost, mys hemma i soffan eller i sängen så kan det vara läge att börja planera lite aktiviteter.

Nyheter24 ger dig lite hjälp på traven och bjuder på fem romantiska och heta tips för dig och din partner på kärlekens dag.

1. Klassikern – romantisk middag

Hoppa över att gå ut på en fest eller middag den kvällen och njut av en hemlagad måltid istället. Om du inte vill laga mat kan en pizza, med levande ljus vid bordet, vara en lika romantisk middag. Tänd flera levande ljus för att sätta den romantiska tonen! 

Här hittar du 10 prisvärda vin att bjuda på under middagen.

2. Använd Jenga-tornet till hetlek 

Köp ett Jenga-set och skriv ner några stygga frågor på blocken! Tanken är att varje gång någon av er drar ut ett block från tornet kommer ni att behöva utföra det som står skrivet på det.Här kan ni blanda med romantiska gester till mer stygga aktiviteter och passa på att leka er till ett bättre sexliv. 

Ni kan även prova olika sexspel, erotiska tärningar, strippoker eller sanning och konsekvens. Ni kan även göra lekarna hetare genom att använda ögonbindel.

Här kan du läsa om vilken sexställning som passar dig.

3. Marathon i heta och romantiska serier

Ladda upp för ner några heta serier som garanterat gör er båda så tända att ni kommer ha svårt att fokusera. 

Här hittar du 7 heta serier på Netflix – som definitivt kommer höja er puls.

4. Väck ditt sinne på nytt med förspel

Ibland är det bästa förspelet inte sexuellt – det är sensuellt. Sex är inte bara sex utan en massage kan räcka långt för att väcka våra sinnen, slappna av i kroppen, lugna ner nervsystemet och förbereda oss för en meningsfull tid när vi får kontakt med varandra.Sätt på lite lugnande musik och tänd några ljus. Använd sedan dina favoritoljor och lotioner och ge din partner en massage som ett proffs. Bygg successivt upp den sexuella spänningen! 

5. Hett badkarssex i slutet av kvällen

Passa på att bli smutsig medan du blir ren! Sök upp ett mysigt hotell, spa eller något liknande i din stad.

Du kan också kombinera idén med en sexig spakväll eller parmassage och fylla på med lite ångande badkarsex på hemmaplan.

6. Utforska erotikens fantastiska värld

Testa erotisk läsning och hitta en bit erotik att dela med varandra. Oavsett om det är en dikt eller ett avsnitt ur en roman, välj något som upphetsar dig.Om du hellre vill lyssna på något tillsammans, finns det appar för erotiska ljud.

/
/
sex
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.