Hanif Bali chockar sina följare med en ny bild på Twitter
Hanif Bali chockar sina följare med en ny bild på Twitter - Foto: Stina Stjernkvist/SvD/TT & Jeff Chiu

Hanif Balis stora förändring – chockar följarna: "Fan har du gjort?"

I ett nytt inlägg på sociala medie-plattformen Twitter chockar nu Hanif Bali sina följare. I en bild han publicerat visar han upp sitt nya utseende. Han har valt att raka av sig skägget – för första gången på 15 år.


Hanif Bali har bland annat gjort sig känd för sina insatser inom politiken, liksom de heta debatter han deltagit i genom åren. 

Nu har ett inlägg på den sociala medie-plattformen Twitter fått hans följare att reagera kraftfullt efter att han visar upp en ny bild av sig själv som utelämnar något karaktäristiskt för Hanif Bali.  

Hanif Bali chockar följarna på Twitter

I en bild på sig själv kommenterar nu mängder av hans följare hans nya utseende. Den före detta riksdagsledamoten förklarar i bildtexten att det är första gången på flera år han visar upp sig utan sitt välodlade och karaktäristiska skägg. 

”Tillfälligt skägglös för att överraska bebisen, funkade ej. Istället blev en av tvillingarna livrädd. Första gången jag är slätrakad på kanske 15 år.”, skriver han. 

Nu ryter flera följare ifrån och ifrågasätter valet att raka av det skägg som många kommit att förknippa honom med. 

En följare ifrågasätter beslutet och frågar vad det är han egentligen gjort.

Skärmavbild Twitter/hanifbali

En annan skriver att han nu påminner om en syokonsulent. En tredje väljer att kort konstatera att Hanif begått ett misstag.

Skärmavbild Twitter/hanifbali
Skärmavbild Twitter/hanifbali

Hanif Bali får också beröm för sitt nya utseende

Däremot är det inte enbart kritik och negativa kommentarer som fyller kommentarsfältet på Twitter. Det är också många som väljer att inte kritisera hans utseende utan istället hylla beslutet och berömma hans vackra drag, även om det kanske är en smula ovant att se honom utan just skägget. 

Skärmavbild Twitter/hanifbali
Skärmavbild Twitter/hanifbali

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!