KSI och Logan Paul frontar energidrycken Prime Energy. Ett barn har nu fått magpumpats efter att ha druckit en flaska
KSI och Logan Paul frontar energidrycken Prime Energy. Ett barn har nu fått magpumpats efter att ha druckit en flaska - Foto: Scott Garfitt & Stella pictures

Superstjärnorna i blåsväder – energidryck orsakade hjärtstopp på barn

Energidrycksföretaget Prime Energy frontas av superstjärnorna, och sociala medie-profilerna KSI och Logan Paul. Men nu har företaget hamnat i bryderiet efter att ett barn tvingats magpumpas efter att ha druckit energidrycken.


Energidryck har blivit en konsumtionsvara som tagit sig ned i åldrarna de senaste åren. Ett varumärke är Prime Energy, vars ansikten utåt är superstjärnorna KSI och Logan Paul som byggt enorma följarskaror på sociala medier. 

Prime Energy i blåsväder

Prime marknadsför sig med hjälp av profilerna via sociala medier, bland annat Tiktok, där de lyfter fram fördelarna med drycken jämfört med andra varumärken.

Men nu har varumärket hamnat i blåsväder. Det var efter att ett barn från Wales drack en burk av Prime Energy och upplevde sedan en så kallad ”hjärtepisod”, som hen tvingats få sin mage pumpad. Skolan där barnet gick utfärdade då en varning till föräldrar, något Birmingham Live skriver om. 

Efter händelsen ska även sajten Insider ha försökt nå ut till representanterna för både KSI och Logan Paul för en kommentar, men då ska istället en talesperson från företaget Prime Energy hänvisat till varningstexten som finns på etiketterna som då ska påvisa att personer under 18 år inte bör dricka den. 


/
/
Senaste nytt

Trump trummar vidare – vann i Missouri

2 timmar sedan

Skott mot pizzeria – utreds som mordförsök

2 timmar sedan
En pizzeria i Eskilstuna har utsatts för beskjutning.

Polisen i Stockholm rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"Två bilar har kolliderat på Vasagatan i centrala Stockholm.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Hörby rapporterar om kontroll person / fordon

3 timmar sedan
"Flera samtal om smällar, Höör/Hörby.", skriver polisen på sin hemsida.

Israels Gantz till USA för möte med Harris

3 timmar sedan
Benny Gantz, medlem i Israels krigskabinett och tidigare försvarsminister, reser till USA för samtal med bland andra vicepresident Kamala Harris på måndag.

Polisen rapporterar om misshandel, Nybro

igår 20:12
"Man gripen, Nybro.", skriver polisen på sin hemsida.