Det finns bättre och sämre tider på året för att inleda en affär, menar relationsexperten Anneli Östling.
Det finns bättre och sämre tider på året för att inleda en affär, menar relationsexperten Anneli Östling. - Foto: Stella Pictures

Årstiden du INTE bör vara otrogen – enligt experten: "Ofta stämmer magkänslan"

Är du rädd för att din partner har en affär vid sidan om? Eller är det kanske du som funderar på att inleda något? Relationsexperten Anneli Östling förklarar att det finns tider på året då du inte bör vara otrogen – om du inte vill bli påkommen.


Misstänker du att din partner har en otrohetsaffär med någon annan? Eller är det kanske du som går i tankarna på att inleda en affär? 

3 tecken på att din partner tyvärr inte är den rätta för dig

Årstiden då det är svårare att vara otrogen

Det finns tider på året då risken för att bli påkommen är större, det menar relationsexperten Anneli Östling.

Till Nyheter24 berättar hon att under den tiden på året du oftast är med partnern eller familjen gör det svårare att ha en relation vid sidan om.

– Det är ofta svårare att vara otrogen på sommaren och semestern då man har mer ledig tid tillsammans. Detsamma gäller vid långhelger då man fortsätter att träffa familj, släkt eller vänner, säger hon och fortsätter: 

– På våren eller hösten och när man arbetar som vanligt är det lättare att hitta tillfällen att ostört underhålla sin affär. Dock kan du under ledigheter uppleva din partner som rastlös och lättirriterad om partnern förhindras att hitta tillfällen för att ringa eller vara i kontakt med sin älskare eller älskarinna. Då kan partnern upplevas som en ”osalig ande” som inte visar genuint engagemang i dig eller familjen.

4 tips för en lyckad första dejt – så boostar du ditt självförtroende: "Fokusera på..."

Tecken på att något inte står rätt till

Hon menar att det dock finns tecken du bör vara observant på. Ofta kan det vara en känsla av att något inte står rätt till eller att partnern uppfattas som frånvarande.

– Vanliga tecken på att din partner är otrogen är framför allt när du börjar märka att något inte står rätt till, ofta stämmer magkänslan. Ett annat vanligt tecken är om din partner upplevs frånvarande och oengagerad.

3 tidiga tecken på att du är tillsammans med fel person – experten: “Varningsflaggor”

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!