Nu hyr Fritzl ut skräckhuset

Josef Fritzl hyr ut tortyrkammaren.


Fallet Fritzl skakade världen. I 24 år höll Josef Fritzl sin familj fången i ett grått betonghus i Amstetten. I den totalisolerade källaren torterades familjen. Våldtogs. Misshandlades. Vägrades solljus.

Men nu ska Fritzl hyra ut skräckhuset. Josef Fritzl har anlitat en jurist som ska hjälpa till med det praktiska – se efter huset och hitta hyresgäster till lägenheterna.

Det kan bli svårt. Särskilt om vi ska tro på Fritzls grannar som tidigare var inhyrda i skräckhuset. De flydde från Fritzls hus.

– Vi stod inte ut med att bo så nära tortyrkällaren där vi påmindes om det som hänt varje dag. Därför ville vi inget annat än att flytta därifrån och starta ett nytt liv med våra barn någon annanstans, sade en familj till The Telgraph.

Rent juridiskt finns det inga hinder för Josef Fritzl att hyra ut huset, skriver tidningen Kronen Zeitung.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Fritzl hemma igen
Senaste nytt

Turkisk uppmaning om enighet efter Hamasmöte

Kriminalvårdare döms för våld mot intern

En kriminalvårdare på Skänningeanstalten döms av Linköpings tingsrätt för att ha misshandlat en intern.

Sex häktade efter rekordstort knarkbeslag

Sex personer har begärts häktade för synnerligen grovt narkotikabrott. De greps i samband med en stor polisinsats i Nynäshamn söder om Stockholm på torsdagen.

Tusentals drabbade av strömavbrott

Ett strömavbrott har under lördagen drabbat Eons kunder i Upplands Väsby kommun norr om Stockholm. Som mest berördes drygt 12 000 av Eons kunder.

Jasmin lever som hemmafru: "Råd att leva på en inkomst"

1 timme sedan
Kan man leva som hemmafru och ändå ha en trygg privatekonomi? Nyheter24 har pratat med Jasmin som lever som hemmafru, och hållbarhetsekonomen Madelén Falkenhäll, för att svara på det.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Helsingborg

1 timme sedan
"Singelolycka på Sofiebergsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.