Gekås Ullared fyllde 60 år.
Gekås Ullared fyllde 60 år. - Foto: Björn Larsson Rosvall/TT/Pexels

Gekås Ullared stängde tidigt – personalen skulle på fest: "En oförglömlig kväll"

Under veckan firade Gekås Ullared 60 år och bjöd personalen på en storartad fest. Flera artister uppträdde under kvällen och varuhuset stängde tidigt för att så många som möjligt skulle kunna delta.


I år fyller varuhuset Gekås i Ullared 60 år, något som varuhusjätten ville fira med pompa och ståt. Under veckan hölls en stor födelsedagsfest för Gekås 60 år och all personalen var bjuden.

Butiken stängde tidigare för att personalen skulle festa

För att så många som möjligt av de 1 500 anställda skulle kunna delta på festen stängde varuhuset tidigare än vanligt denna kväll, vilket Hallands Nyheter var först att rapportera om.

– Vi ville ge alla möjligheten att gå och vi har inte sparat på krutet för kvällen utan vi har verkligen velat ge medarbetarna en oförglömlig kväll, som det gärna får pratas om fram till 70-årsjubileumet, säger Patrik Levin till Hallands Nyheter.

Loreen uppträdde under Gekås 60-årsjubileum

Festen började som en tidsresa 60 år tillbaka i tiden. David Hellenius var konferencier och både Gyllene Tider och Lili & Susie stod på scenen och uppträdde. Slutligen dök schlagerdrottningen Loreen upp på scenen och sjöng sitt vinnarbidrag "Tattoo".

Kvällens alla artister hade hållits hemligt för personalen ända fram tills att de klev upp på scenen, för att överraskningsmomentet skulle bli så stort som möjligt.

– Vi har busat hela året med våra medarbetare och spelat in diverse videos med avslöjanden om festen. Vi har lagt ner mycket energi på att bygga upp den här träffen, säger Patrik Levin till Hallands Nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!