Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sms-duellen: Dingizian förnekar stöd till Ask

1 av 1

Riksdagen

Nyheter | 22/03/2010 11:34

Miljöpartisten Esabelle Dingizian sa i en intervju att hon stöder Beatrice Asks förslag att skicka hem kuvert till sexköpare. Men i sms-duellen på Maktkamp24 förnekar hon det.

I en intervju med Aftonbladet sa riksdagsledamoten Esabelle Dingizian att hon gillar justitieminister Beatrice Asks (m) förslag att skicka hem kuvert till misstänkta sexköpare.

– Jag tycker att det är bra att man riktar ljuset på sexköparen. För att komma till rätta med sexköpsproblematiken och i det avseendet tycker jag att förslaget är bra, sa Esabelle Dingizian i Aftonbladet.

Och menade att hon är beredd att stödja förslaget:

– Som situationen är i dag med strafförelägganden innebär det att sexköparna tillhör någon slags gräddfil. Jag tycker att detta är ett förslag som jag absolut är beredd att titta på.

Men nu förnekar Dingizian i sms-duellen mot centerpartisten Hanna Wagenius på Maktkamp24 att hon någonsin sagt så:

– Tyvärr skriver journalister som de vill. Vad gäller strafföreläggande kan man fråga sig varför breven inte skickas hem? säger Esabelle Dingizian i sms-duellen på Maktkamp24.