1 av 2
- Foto: Privat
2 av 2
- Foto: Folkpartiet

Folkpartiet ber om ursäkt för nattlig sms-terror

Klockan 01:00 natten mot söndag fick runt 3 000 Eskilstunabor i åldern 18-25 sms som beklagade att de inte kunde fortsätta vara ute och supa. Avsändaren: Folkpartiet.


01:00 natten mot söndag. Nytt sms i mobilen: ”Trist att festen redan är slut? Vi vill låta krogarna ha öppet till 03. Rösta på folkpartiet – för mer drag i Eskilstuna.”

Nu har de lokala folkpartisterna fått skäll för tilltaget.

– Vi har fått bassning från valcenter på riksplanet för det där. Och ilskna medborgare är ju inget vi är ute efter. Vi ber om ursäkt, säger Niklas Frykman, gruppledare för folkpartiet till Eskilstuna-Kuriren.

Bland väljarna har sms:en av allt att döma fått blandade reaktioner. Många har hört av sig till folkpartiets riksorganisation och klagat.

/
SMS
/
/
/
/
/
/
Senaste nytt

Fikabröd nya vapnet mot vildsvinen

Polisen i Åstorp rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"En singelolycka med en lastbil inträffar på E4 i höjd med Åstorp.", skriver polisen på sin hemsida.

Viaplay säljer brittiska verksamheten

3 timmar sedan
Viaplay köpte förra året den brittiska strömnings- och tv-kanaloperatören Premier Sports för 387 miljoner kronor. Nu säljer Viaplay tillbaka verksamheten till de tidigare ägarna, rapporterar Dagens industri. Försäljningspriset är hemligt.

USA-börsen: Bilar vinnare – skinka förlorare

3 timmar sedan
Indexrörelserna på New York-börsen var marginella på onsdagen. Breda S&P 500-index backade 0,1 procent och Nasdaqs tekniktunga kompositindex tappade 0,2 procent, medan Dow Jones industriindex stängde oförändrat.

Polisen rapporterar om brand, Solna

igår 21:41
"Det kommer ut rök från en bostad i ett flerfamiljshus i Huvudsta", skriver polisen på sin hemsida.

Haninge: Polisen rapporterar om trafikolycka

igår 21:39
"En personbil på riksväg 73 i södergående riktning invid trafikplats Jordbro har kört av vägen.", skriver polisen på sin hemsida.