Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paow till sd-attack mot Soran Ismail

- 17/09/2010, 08:34 -
Superbloggaren Paow har kastat sig in i ordkriget mellan...
1 av 3

Superbloggaren Paow har kastat sig in i ordkriget mellan...

... sverigedemokraten Erik Almqvist.
2 av 3

... sverigedemokraten Erik Almqvist.

Leif R Jansson / SCANPIX

Sd-toppen Erik Almqvist sparkar mot komikern Soran Ismails kompis.
3 av 3

Sd-toppen Erik Almqvist sparkar mot komikern Soran Ismails kompis.

Faksimil

Soran Ismail bemöter nu sverigedemokraten Erik Almqvist i ett nytt videoinlägg. Och går samtidigt till motattack mot superbloggaren Paulina Danielsson, Paow, som kallar den folkkära komikern "en liten svartskalle som sitter och ljuger".

Efter att komikern Soran Ismail - känd bland annat från Parlamentet i TV4 och satirprogrammet Någonting annat hos Nyheter24 - hamnat i ett häftigt ordkrig med sd-toppen Erik Almqvist, pressekreterare för sverigedemokraterna och ordförande i dess ungdomsförbund, har videoattackerna haglat på nätet.

På en första video som Soran Ismail publicerade ses Erik Almqvist sparka mot en person. I sitt videosvar hävdar Almqvist att personen i fråga var kompis med Soran Ismail och medlem i det kriminella nätverket Original Gangsters, OG.

Nu ger Soran Ismail svar på tal i två nya videoinlägg. Och berättar bland annat att han fått utstå många hot under de senaste dygnen.

På nätet kryllar det av hatattacker mot komikern - bland annat tar Soran upp Sveriges tredje största bloggare, sd-sympatisören Paulina Danielsson - mer känd som Paow - som på sin blogg skriver att "Soran är bara en liten svartskalle som sitter och ljuger för att han vill ha uppmärksamhet".

Se Soran Ismails två senaste videosvar i kriget mot sverigedemokraterna.