Superbloggaren Paow har kastat sig in i ordkriget mellan...
1 av 2
Superbloggaren Paow har kastat sig in i ordkriget mellan...
... sverigedemokraten Erik Almqvist.
2 av 2
... sverigedemokraten Erik Almqvist. - Foto: Leif R Jansson / SCANPIX

Paow till sd-attack mot Soran Ismail

Soran Ismail bemöter nu sverigedemokraten Erik Almqvist i ett nytt videoinlägg. Och går samtidigt till motattack mot superbloggaren Paulina Danielsson, Paow, som kallar den folkkära komikern "en liten svartskalle som sitter och ljuger".


Efter att komikern Soran Ismail - känd bland annat från Parlamentet i TV4 och satirprogrammet Någonting annat hos Nyheter24 - hamnat i ett häftigt ordkrig med sd-toppen Erik Almqvist, pressekreterare för sverigedemokraterna och ordförande i dess ungdomsförbund, har videoattackerna haglat på nätet.

På en första video som Soran Ismail publicerade ses Erik Almqvist sparka mot en person. I sitt videosvar hävdar Almqvist att personen i fråga var kompis med Soran Ismail och medlem i det kriminella nätverket Original Gangsters, OG.

Nu ger Soran Ismail svar på tal i två nya videoinlägg. Och berättar bland annat att han fått utstå många hot under de senaste dygnen.

På nätet kryllar det av hatattacker mot komikern - bland annat tar Soran upp Sveriges tredje största bloggare, sd-sympatisören Paulina Danielsson - mer känd som Paow - som på sin blogg skriver att "Soran är bara en liten svartskalle som sitter och ljuger för att han vill ha uppmärksamhet".

Se Soran Ismails två senaste videosvar i kriget mot sverigedemokraterna.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny DNA-metod kan identifiera brottsoffer

Oljepris upp efter rapporter om attack

Oljepriset steg inledningsvis med 3 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till runt 90 dollar på förmiddagen.

Här är hoten mot lägre ränta

1 timme sedan
Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år. Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen.

Kraftigt ned i Japan

1 timme sedan
Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

1 timme sedan
En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Polisen rapporterar om stöld, Vimmerby

2 timmar sedan
"Inbrott i butik i centrala Vimmerby.", skriver polisen på sin hemsida.