Tisdag 24 Maj
Stockholm

Fejkdoktorn arresterad - injicerade cement i patienter

Här är polisens bild på fejkdoktorn och transvestiten Oneal Ron Morris. Han har, som synes, utfört ett liknande ingrepp på sig själv.
1 av 2
Här är polisens bild på fejkdoktorn och transvestiten Oneal Ron Morris. Han har, som synes, utfört ett liknande ingrepp på sig själv. Foto: Polisen
Här är kvinnan som fick lite mer välmarkerade kindben än hon önskat.
2 av 2
Här är kvinnan som fick lite mer välmarkerade kindben än hon önskat. Foto: Faksimil CBS

Doktorn har utfört flera olagliga injektioner av en substans bestående av cement, punkteringsvätska och mineralolja.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Fler patienter som blivit drabbade

Lournise Linton, 41, Ophelia Parker, 36, och Tiffany Kennedy är har också blivit lurade av Morris.

Enligt Linton och Parker var Morris klädd som sjuksköterska och hade en fejklicens. Alla tre betalade mellan 1000 och 4000 dollar för injectionen som gav den smärtsamma bieffekter.

Fejkdoktorn Oneal Ron Morris greps på måndagen efter flera anmälningar från patienter. Morris har åtalats för olagliga injektioner och för att orsakat flera allvarliga kroppsskador på patienter, rapporterar Radar Online.  

Nyheter24 har tidigare berättat om det fall då en kvinna kom till Morris för att förstora sin rumpa i november förra året. Det hon inte visste var att Morris hade tänkt använda både cement och superlim vid ingreppet. Kvinnan blev allvarligt sjuk av och vårdades på sjukhus en längre tid efter ingreppet.

Ett annat fall rör en kvinna som fick cement injicerad i sina kinder. Enligt Radar Online har kvinnan, Raje Narinesingh, lidit av outhärdlig smärta efter ingreppet. Och det är inte förrän nu som Narinesingh börjat återhämta sig.

Morris rättegång väntas äga rum nästa månad.

Kommentera
Kopiera länk
Dela