Selfie med en främling – irriterande eller kul?

Men först, låt oss ta en selfie.


Facebook

En ny studie visar det snabbaste sättet att "förlora" vänner på Facebook. Läs mer om det här.  

SYDNEY. Många försöker utveckla den redan överhajpade selfie-trenden. En av dem är australiern Damien King, 18, som nu gör Youtube-succé med sina selfie-pranks, skriver Daily Mail. 

VM drog intresse

Damien King startade sin Youtube-kanal för endast två månader sedan och alla hans klipp har redan fått över 100 000 visningar. Damien Kings ”selfies-med-främlingar-klipp” blev speciellt uppmärksammat av medier världen runt när han satte VM-prägel på det. 

Främlingar

Reglerna är enkla – Damien King slår på sin mobilkamera och går fram till främlingar för att ta en selfie. Senare sätter han ihop alla reaktioner till en Youtubefilm. Vissa skriker eller svär medan andra poserar. 

Blandade känslor

Damien Kings idé har väckt diskussion i sociala medier. Vissa tycker det är en otroligt rolig idé medan andra anser att det bara är irriterande, skriver Daily Mail. 

Se hans klipp nedan och avgör själv:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kul eller irriterande?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

Uppgifter: Israel ska ha attackerat mål i Iran

1 timme sedan
Projektiler från Israel ska ha träffat mål i Iran, uppger en amerikansk källa för ABC News. Angreppets omfattning framgår inte.

Nu börjar världshistoriens största val

1 timme sedan
En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

1 timme sedan
En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.

Två gripna efter skottlossning

1 timme sedan
En man och en kvinna i 40-årsåldern greps under natten till fredagen efter en skottlossning mot en port i centrala Sundsvall. Enligt polisen är det enstaka händelse utan koppling till gängkonflikter.

Över hundra döda i stora översvämningar

1 timme sedan
Flera dagars kraftiga översvämningar i Pakistan och Afghanistan har krävt minst 130 liv.