Henrik Eriksson, chefredaktör och ansvarig utgivare på Nyheter24.
Henrik Eriksson, chefredaktör och ansvarig utgivare på Nyheter24.

Ursäkt och rättelse från Nyheter24

Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson ber om ursäkt för det inträffade, och kommer att vidta åtgärder för att se till så att det inte händer igen.


Under tisdagskvällen publicerade vi på Nyheter24 en film föreställande en person som försökte köra över människor. Ett antal mycket osmakliga frågeställningar fanns med i publiceringen, både på Nyheter24.se och i vår delning av artikeln på Facebook.

Fel som detta får inte hända, och vi kommer att utreda våra rutiner för att säkerställa att det inte sker igen.

De som har kritiserat publiceringen på sociala medier som Twitter har helt rätt i sin kritik, och vi ber utan förbehåll om ursäkt för det inträffade. Det ska inte få ske, och vi begick ett allvarligt fel som lät det ske.

Vi vill även passa på att tacka de personer som snabbt uppmärksammade felet, och hjälpte oss att kunna korrigera det så fort som möjligt.

/
/
Senaste nytt

Sverige bekämpar skogsbränder allt bättre

Armenien vädjar om FN-insats i Nagorno-Karabach

1 timme sedan
Armenien vädjar till FN om en insats för att garantera säkerheten för etniska armenier i Nagorno-Karabach. Vädjan kommer efter Azerbajdzjans militäroffensiv i den omstridda utbrytarregionen.

Tolv länder får fler i EU-parlamentet

2 timmar sedan
Tolv länder får en eller två platser till i EU-parlamentet att fördela i valet nästa år. Finland och Danmark får vardera ett till mandat till 15 var, men Sverige får inga ytterligare utan blir kvar på 21 mandat.

Tiotusentals demonstrerade mot polisvåld

igår 22:22
Tiotusentals människor i Frankrike har demonstrerat mot polisvåld under lördagen, i protester som organiserades av vänsterorganisationer.

Världens äldsta träbygge hittat i Zambia

igår 22:06
En 476 000 år gammal träkonstruktion har grävts fram i Zambia, rapporterar SVT Nyheter. Träkonstruktionen är den äldsta som hittills har hittats.

Sis-chefer tagna ur tjänst efter intervjuer

igår 21:56
Två centrala chefer för Statens institutionsstyrelse (Sis) har tagits ur tjänst och anmälts till Statens ansvarsnämnd (San), rapporterar SVT Nyheter.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.