Här är de 10 sjukaste sakerna som händer just nu i världen

- 23/10/2016, 21:46 -
Här är det sjukaste som hänt i veckan.

Här är det sjukaste som hänt i veckan.

Montage

Snoozat bort veckan? Följ med på vårt nya äventyr där vi listar de 10 sjukaste sakerna som pågår just nu i Sverige och världen

Snart är vecka 42 över och hösten har krupit fram på allvar i Sverige. Det är inte helt lätt att hålla koll på allting som händer – så därför har vi gjort er alla en tjänst och samlat ihop snackisarna från veckan som gått.

Här är de 10 sjukaste grejerna som hänt under vecka 42:

1. Clownerier i hela världen

Clowner, clowner, CLOWNER överallt i hela världen. Särskilt framträdande har de varit i Sverige den senaste tiden. Under veckan pratade vi på Nyheter24 med en clown som har som "hobby att skrämmas".

Teknikmagasinet / Faksimil Youtube

Annars så har folk slagits med clowner, fångat sjuka videos på anticlown-aktioner och blivit utskällda av gamla tanter. Frågan på allas läppar är ändå – när ska det ta slut?

2. Rättvisemärkt porr

– Vad vi skulle behöva är rättvisemärkt porr. Där man kan se att porren är producerad under schyssta villkor, att det är gjort med samtycke och så vidare.

TT

Det säger Sveriges folkhälsominister Gabriel Wikström (S) i en intervju med Nyheter24. Regeringen ska alltså undersöka svenskarnas porrvanor. Ja, det känns ju inte alls som många kommer ljuga där.

3. Sexuellt ofredande i direktsändning

I en fransk satsning där programledaren Cyril Hanouna sände live i 35 timmar chockades hela världen över vilka friheter en medverkande man gjorde i programmet.

Twitter

Efter en sketch så vill inte skådespelerskan Soraya att de ska pussas på munnen men tillåter en på kinden. Varpå Jean-Michel Maire pussar henne på brösten. Mitt i direktsändning. Internet rasade.

4. Ronaldo skapar kaos med buddhistbild

Efter att fotbollspelaren Cristiano Ronaldo la ut en bild på Instagram där han poserar bredvid en Buddha-staty så är många upprörda. Varför?

Instagram

Jo, för att han har foten på statyn. Insta-användare från hela världen kallade stjärnan "respektlös".

5. Åt chili – brände hål i kroppen

Internet har sett sin beskärda del av den här trenden – att äta chilifrukten bhut jolokia, eller "Ghost Pepper". Men för alla slutar det inte bara med obehaglig hetta.

TT

Resultatet? 23 dagar på sjukhus med ett stort hål i matstrupen. Yikes. Var det värt det?

6. Bieber har köpt lyxvåning I Europa – för löjligt mycket pengar

Biebers nya hem beskrivs som "ett av Londons största hus" och det bjuds på 15 sovrum och 14 badrum. Dessutom har han en utomhuspool, ett spa, tennisbana, vinkällare och mycket mer.

Strutt&Parker/Stella

Om inte det är nog wtf så kostar stället 1,2 miljoner kronor – i månaden. Tänk om man hade råd med det...

7. Man räddade hund – fast inte riktigt

En man i USA, hög på en blandning av LSD och morfin, såg att grannens hus stod i lågor. Hjälte som han är så sprang han för att rädda hunden från branden.

TT/Wnyt

Problemet? Det brann inte alls och i stället blev det dryga böter. Men en hjälte kan han titulera sig i alla fall.

8. Kendall Jenner och Gigi Hadid har inga knän

Supermodellerna Kendall och Gigi fotades som vanligt för en stor kampanj. Det verkar dock som någon hade lite för roligt i Photoshop.

Klicka för att visa

Internet tyckte naturligtvis att det här var sjukt roligt. Hatar när man helt plötsligt inte har några knän...

9. Var känd som expert på konspirationsteorier – dog mystiskt

Max Spiers hade blivit en namn i konspirationskretsar. Efter en föreläsning i Polen dog han under mystiska omständigheter.

Facebook/Pixabay

Det mest oroväckande var hans sista sms till hans mamma där hon skulle "efterforska om han skulle dö". Hon, och många andra, tror att Max blev mördad av staten eller andra högt uppsatta människor. Coincidence?

10. Helt plötsligt fick hennes pappa ett sms...

Historien runt Anela och Hellbast har nog inte undgått någon. Hennes pappa får ett sms där Hellbast presenterar sig som nästa svärson.

Privat

Varpå Anela inte har någon aning alls om vem han är – förrän de hittar varandra i Facebook-gruppen. Är det creepy eller hur romantiskt som helst? Kan det få vara båda?

Bubblare:

Känd svensk sångerska brutalt misshandlad i arresten

Hittade mystiskt fynd i källaren – för andra gången

LUF vill göra alla droger lagliga

30 000 soldater rör sig mot Mosul för att attackera IS

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.